Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Liverpul našao kupca za Markeca

post-title


Kineski klubovi spremni da plate više od 10.000.000 evra za Čačanina. Lazar Marković već neko vreme nije u planovima trenera Liverpula Jirgena Klopa. U letnjem prelaznom roku srpski internacionalac nije promenio klub, tada se čak pominjala i varijanta da se vrati u Partizan, a kako stvari stoje ove zime će definitivno razdužiti opremu slavnog klub sa Enfilda.

Naime, lokalni mediji navode da postoji nekoliko interesenata za Markovića, a dva dolazi iz Kine. I ne samo to. Navodno, ti klubovi, čija imena se za sada drži u tajnosti, navodno je spreman da plati 10.000.000 funti (11.280.000 evra) na ime obeštećenja.

Markovićev ugovor sa Liverpulom ističe u leto 2019. godine, ranije se pominjala mogućnost da ponovo obuče dres Fenerbahčea gde je već igrao jednu polusezonu na pozajmici.

Od dolaska u Liverpul u leto 2014. godine Marković se borio da pronađe formu, išao je nekoliko puta na pozajmice, a prošle sezone je tek u nekoliko navrata u dresu Hal Sitija pokazao delić onih kvaliteta koji su ga krasili i zahvaljujuć kojima je svojevremeno dres Partizana zamenio opremom Benfike, a kasnije došao do slavnog Liverpula. Mozzart Sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar