Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Stojane imaš li obraza, šta ti je dete krivo?

post-title


U našu redakciju stiglo je saopštenje informativne službe povereništva GrO SNS Čačak koje prenosimo u celosti:

-Umesto da razmišlja o tome kako ce državi da vrati 700.000 dinara duga i ko zna koliko još miliona različitim licima, Stojan Marković nastavlja svoj primitivni rat sa političkom organizacijom koja ima najveće poverenje građana.

U najnovijem periodičnom gubljenju zdravog razuma iskoristio je rođenje deteta bivše odbornice SNS za sprdnju i da prostite zajebanciju. Da ponovimo još jednom, funkcioneri SNS nisu ni inspektori, ni tužioci ni sudije, da bi se bavili time ko je kršio zakon, a ko ne. To što je bivša odbornica naše stranke prekršila zakon i za to odgovarala, samo pokazuje da članstvo ili funkcija u SNS ne nosi sa sobom povlašćen status ili izuzeće od zakona. U vreme kada je Stojan Marković krao naftu i tom prilikom uhvaćen na delu, očigledno su vladali neki drugi zakoni.

Ono što on nije očekivao, jeste otpor i nedvosmisleno nepristajanje na njegove ucene i pretnje. Jer ako pogledamo u prošlost, sa svim pojedincima koje je proganjao u svojim medijima, sada je u odličnim odnosima.

Za njega je ova situacija nova. Zato i gubi kompas i spušta se na nivo običnog primitivca, koji rođenje deteta koristi za sprdnju.

Posle seksizma, uvreda i poniženja koje su žene iz SNS doživele na portalu Ozonpress, sa čime se nastavlja iz dana u dan, mislimo da Čačak na svojoj medijskoj sceni nije doživeo ništa odvratnije i poganije od najnovije bljuvotine Stojana Markovića. Neka mu Bog oprosti, navodi se u saopštenju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar