Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Juriš na fiskalne račune: Opet počinje nagradna igra "Uzmi račun i pobedi"

post-title


Novi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" počeće sutra, 1. februara, a prvo izvlačenje i nagrade čekaju građane već u martu, saznaje Telegraf.rs.

I u ovom kolu srećnim učesnicima deliće se nekoliko stanova u Beogradu, novi automobile, putovanja u inostranstvo, kao i u domaće banje i na planine, bela tehnika.

Tim povodom predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministar finansija Dušan Vujović, ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i predsednik Skupštine NALED-a, ujedno i član Saveza za fer konkurenciju Dragan Penezić najaviće novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi“, na današnjoj konferenciji u 17 sati, u zgradi Vlade Srbije.

Premijerka Srbije, ministri i predstavnik NALED-a govoriće o važnosti podizanja poreske discipline, negovanju poreske kulture, Nacionalnom programu za suzbijanje sive ekonomije, kao i o važnosti učešća građana i privrede u tom procesu.

Na konferenciji će biti predstavljeni i kriterijumi novog ciklusa nagradne igre sa fiskalnim računima i slipovima „Uzmi račun i pobedi“ i takmičenja gradova i opština, koja je jedna od važnih mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Budžetom za 2018. godinu predviđeno je da za nagradnu igru iz državne kase bude izdvojeno 78,5 miliona dinara. To je samo jedan deo obezbeđenih sredstava, jer se očekuje da će nagradni fond upotpuniti kompanije okupljene u Savez za fer konkurenciju, koji zajedno sa NALED-om i Vladom Srbije učestvuju u organizovanju lutrije, prenosi list.

U prvom krugu su podeljene 742 nagrade, među kojima i šest stanova u Beogradu, 50 automobila "Fiat 500L", porodična putovanja na Zlatibor, Staru planinu, putovanja u Pariz i Njujork.

Najvrednije nagrade, uključujući i šest stanova u Beograd utada su obezbeđene iz budžeta, dok su 690 nagrada male i srednje vrednosti obezbedila preduzeć okupljena u NALED-u. Telegraf



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar