Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Od danas opet zima

post-title


Prema najavama meteorologa, u narednih sedam dana očekuje se pad temperature sa kišom, snegom i udarima vetra. Tokom vikenda će se zabeleti planine i skijališta.

Dosadašnje gotovo prolećno vreme, od danas se, kako najavljuju meteorolozi - završava! Vikend počinje naoblačenjem, kišom i padom temperature. I narednih dana očekuju nas dnevne temperature ispod proseka, umereno i potpuno oblačno, kišovito, a na planinama i sneg.

Prvog dana vikenda zabeleće se planine i skijališta. Najviše padavina očekuje se na jugu i jugozapadu Srbije. U Banatu i Pomoravlju, kao i na planinskim vencima, meteorolozi predviđaju čak i olujne udare. U nedelju će, kako se očekuje, biti pretežno oblačno, ali hladnije vreme, uz prestanak padavina. Živa u termometru kretaće se od nule do pet stepeni, a najviša od šestog do desetog podeoka.

Početkom naredne nedelje jutra će počinjati slabim mrazom, tokom dana biće umereno oblačno i suvo, ali i hladnije nego tokom vikenda. Temperature će se spustiti i do drugog podeoka ispod nule, a najviša neće prelaziti devet stepeni. U utorak nas očekuje neznatno hladniji dan: ujutru slab mraz, tokom dana umereno oblačno, po podne kiša, slab vetar, a temperatura od minus tri do minus jedan. Najviša od pet do osam stepeni.

Do kraja naredne radne nedelje neće biti znatnijih oscilacija u temperaturama, kao i u padavinama. Na planinama će se zadržati sneg, a u većini krajeva Srbije biće povremeno kišovito. Novosti



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar