Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Avramović i Đoković u timu Srbije za Nemačku i Austriju

post-title


Ubedljivi u prve dve utakmice, protiv Gruzije (105:87) i Austrije (85:64), sa nadom da će se dobri rezultati u kvalifikacijama za Mundobasket 2019. nastaviti i u narednim izazovima. Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je danas spisak od 16 košarkaša koji će konkurisati za tim Orlova u duelima sa Austrijom i Nemačkom.

Naravno, opet nema igrača iz Evrolige, a nema ni kapitena Milana Mačvana za koga je sezona završena zbog teške ligamenata kolena. Njega će u timu odmeniti Stevan Jelovac. U odnosu na prvobitni spisak nedostaju i Vladimir Lučić, Sava Lešić, Boriša Simanić i Stefan Lazarević.

Selektor Ðorđević je okupljanje zakazao za 19. februar u beogradskom hotelu "Kraun Plaza", četiri dana pre utakmice sa Nemačkom u Frankfurtu, dok je duel sa Austrijom na programu u Beču 25. februara.

Tim Srbije za Nemačku i Austriju: Stefan Jović (Bajern), Stefan Peno (Alba), Ilija Đoković (Borac Čačak), Milenko Tepić (Brindizi), Aleksa Radanov (FMP), Aleksa Avramović (Vareze), Ivan Paunić (Tofaš), Vanja Marinković (Partizan NIS), Dejan Todorović (Bilbao), Marko Simonović (Zenit), Sava Lešić (Otinger), Stefan Birčević (Istanbul BBSK), Miroslav Raduljica (Đengsu Dragons), Stevan Jelovac (Nižnji Novgorod), Đorđe Gagić (Partizan NIS), Ognjen Jaramaz (Mega Bemax). Mozzart Sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar