Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



ČAČAK ZAVIJEN U CRNO: Na više lokacija u gradu kutije za pomoć Zorani

post-title


Čačak zavijen u crno posle nesreće na magistralnom putu kod Mojkovca u kojoj je stradao njihov sugrađanin. Teže povređene Zorana Stojić i Ivana Vitorović, a lakše vozač "megana" Marko Petrović. [caption id="attachment_72121" align="aligncenter" width="620"] Marko Janković (27) / Mesto udesa kod Mojkovca / Foto Antena M[/caption]

Tragedija je zadesila Čačane. Marko Janković (27) je poginuo, njegova devojka Zorana Stojić (23) je životno ugrožena, teže povrede zadobila je i Ivana Vitorović (22), dok je vozač Marko Petrović (25) prošao sa lakšim povredama, u saobraćajnoj nesreći koja se u petak oko 17 časova dogodila u Crnoj Gori, u mestu Lepenac u blizini Mojkovca, na magistralnom putu Bijelo Polje - Mojkovac.

Do udesa je došlo nakon sudara vozila "reno megan" čačanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Marko Petrović, i "nisan terano" barskih tablica, za čijim volanom se nalazio Marko Babović (37) iz Bara.

- Mladići i devojke su turistički boravili u Crnoj Gori, išli su do Budve, a u povratku svratili do manastira Ostrog. Porodica stradalog mladića je u šoku i već su otputovali za Crnu Goru kako bi preuzeli mladićevo telo - pričaju rođaci stradalog Marka Jankovića, koji u Čačku inače važi za uzornog i vrednog momka.

Njegova devojka Zorana Stojić je odmah nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru u Bijelom Polju, hitno transportovana u Klinički centar u Podgorici zbog teških unutrašnjih povreda i krvarenja na plućima.

Ivana Vitorović je zadobila teže, a vozač "megana" Marko Petrović lakše povrede. Oboje su zbrinuti u bjelopoljskoj bolnici.

Iz Tužilaštva nisu mogli da saopšte nikakve detalje o tome kako je došlo do udesa sa tragičnim ishodom. Istraga će utvrditi kako je došlo do ove nezgode. Novosti, Vlade Ilić

ZA ZORANU, ZA ŽIVOT, ZA MLADOST!

Čačani preko društvenih mreža aktivno pozivaju sve sugrađane da pomognu. Kutije za pomoć su postavljene na više lokacija u gradu.

-Kutije su od sinoć na najprometnijim mestima našeg grada. Prodavnice brze hrane KING, LORD, ŠIŠ, BULE I ĐAK, MAESTRO, kao i klubovi City pub, Džonbeer, Sorisso, Stari grad, Padrone, Distrikt, Avant-garde (Ex Emporio), Gradska Bašta, Fabrikafe. Koliko god priložite, značiće. Za Zoranu, za život, za mladost! Uz Božiju pomoć i naš mali doprinos Zorana će biti dobro!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar