Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac već misli o Tamišu i Zvezdi

post-title


Trener Čačana, Jovica Arsić se ne zavarava pobedom nad Zlatiborom, jer na redu su, po rosteru poprilično neugodni Pančevci.

Čačani su ponovo demonstrilali silu, i to surovu na Zlatiborcima koji su kraj Morave bukvalno deklasirani sa čak 109:80 u prvom kolu Superlige Srbije. Da takav rezultat ne treba da zavara, kaže i šef struke Borca, Jovica Arsić koji sasvim sigurno zna da je roster Tamiša, narednog protivnika nije ni malo naivan. A šta tek reći o jednoj Crvenoj zvezdi? Zato novi strateg sa klupe Borca poručuje:

“Bez obzira na ubedljivu pobedu, smatram da ona ne sme da nas zavarava. Još uvek ne igramo punim potencijalom. Bilo je grešaka u tranziciji, lako primljenih poena. Nema naivnih protivnika, moramo uvek da budemo ozbiljni. Ako želimo da napravimo dobar rezultat, ništa ne smemo da prepustimo slučaju“, jasan je šef struke tima iz grada na Moravi.

Najbolji u dresu Borca protiv Zlatibora bio je Darko Balaban, koji naglašava da je njegov tim ponovo pokazao kvalitet.

,,Pre svega bih želeo da se zahvalim našoj publici, koja je i ovaj put došla da nas bodri u velikom broju. Siguran sam da će nastaviti u istom stilu. Što se tiče same utakmice, smatram da smo pokazali kvalitet sa novim trenerom i pojačanjima. Želimo da nastavimo u ovom ritmu, nama je Superliga veoma bitna. Što je do nas, mi ćemo uraditi. Moramo se što pre odmoriti i regenerisati pred naredni duel protiv Tamiša, koji je za tri dana. Zlatiboru želim svu sreću u nastavku prvenstva“, reči su centra Borca, Balabana.

Naredni meč koji očekuje izabranike trenera Arsića biće odigran u subotu 21. aprila u Pančevu, a rival će biti Tamiš. U petak 20. aprila počeće prodaja ulaznica za duel Superlige Srbije između Borca i Crvene zvezde. Pomenuta utakmica će biti odigrana u utorak 24. aprila od 18 časova. Ulaznice za odrasle koštaće 400, a đačke karte 200 dinara. Mozzart Sport, Miloš Milić/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar