Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



"Da Bog da vam se seme zatrlo"

post-title


U našu redakciju stiglo je saopštenje informativne službe GrO SNS Čačak koje prenosimo u celosti:

Dok se Grad Čačak zajedno sa Vladom i Predsednikom Srbije bori da Čačak dobije novu privrednu šansu, da završimo pregovore sa velikom nemačkom kompanijom i zaposlimo Čačane, da završimo velike infrastrukturne projekte, otvorimo Aerodrom Morava, naši politički protivnici se bave montiranjem internet prepiski, nameštanjem i izmišljanjem afera i po ko zna koji put širenjem bolesne mržnje. Na svu sreću ovo je jedini medij koji je sva načela profesije bacio pod noge i koji prlja jedan častan poziv zloupotrebljavajući ga na najgori mogući način. Ali ostao je usamljen i sveden na najniži nivo kafanske priče kome malo ko veruje.

Pre nekoliko nedelja Savet za štampu čiji je član Stojan Marković, izrekao je opomenu portalu Ozonpress zbog uvredljivog pisanja o tek rodjenom detetu bivše odbornice SNS. Iako je Savet za štampu naložio Stojanu Markoviću da opomenu okači na svoj portal, on to nije uradio, već je nastavio sa bolesnim uvredama.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Stojanu Markoviću na novim uvredama i kletvama na račun SNS i svih njenih glasača. Iako je delom cenzurisao objavu na svom portalu u kojoj nas je nazvao ustašama, potpuno je jasno da nam je poželeo da nam se seme zatre, što se može videti u prilogu. Mi njemu želimo sve najbolje u životu i neka mu Bog oprosti.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar