Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nema predaje

post-title


Samo tri dana nakon bolnog poraza od ekipe Mladosti fudbalere Borca očekuje novo iskušenje. Izabranici Vladimira Stanosavljevića sutra gostuju u Zemunu. Pred duel u Gornjoj varoši danas je na Gradskom stadionu održana konferencija za medije na kojoj su govorili šef stručnog štaba Vladimir Stanisavljević i igrač Miloš Perišić.

''Psihološki jako težak trenutak za sve nas posle poraza od Mladosti. Mi smo suočeni sa činjenicom da igramo uvek protiv rivala koji su u najjačem sastavu i da se eto pojedini timovi specijalno odmaraju za Borac. Šta je tu je. Nismo se predali, u opticaju je još 15 bodova i u svakoj utakmici ćemo ići na pobedu. Nećemo poput drugih kalkulisati jer jednostavno želimo čisto i pošteno kako je bilo i do sada da okončamo sezonu. Zemun je jak rival, skoro su nas pobedili i očekujem da sutra pokažemo pravo lice. Voleo bih da se moji igrači ugledaju na našeg mladog kadeta Stefana Lazića koji bije mnogo važniju bitku, a sa svojom porodicom je nasmejan došao na stadion i pružio nam podršku. Još jednom podvlačim da predaje nema'' - rekao je trener Borca Vladimir Stanisavljević.

Stručni štab Borca neće moći sutra da računa na Marinkovića, Filipovića i Stamenića.

''Poraz od Mladosti nam je jako teško pao. Psihološki smo posrnuli u nastavku, ali kao pravi profesioonalci se moramo boriti dok god postoji šansa da se izbori opstanak. Bez obzira na zaostatak veliki broj bodova je još u opticaju. Daćemo sve od sebe i već sutra pokušati da se aktivno vratimo u borbu za opstanak'' - jasan je levi bek Miloš Perišić. FK Borac



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar