Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Poslednja šansa

post-title


Do kraja plej aut lige ostala su još četiri kola. Već u nedelju fudbaleri Borca imaju novo iskušenje na teškom gostovanju. Rival Čačanima je direktan konkurent u borbi za opstanak ekipa Javor Matisa. Tim povodom danas je na Gradskom stadionu održana koferencija za medije na kojoj su govorili šef stručnog štaba Vladimir Stanisavljević i igrač Marko Marinković.

"Tri meča u plej autu i tri poraza su za nama. Mislim da smo po prikazanoj igri zaslužili više, ali šta je tu je. U Zemunu smo nesrećno izgubili iako smo u većem delu utakmice bili dominantniji. Moramo što pre da se oporavimo jer je pred nama utakmica u kojoj vidimo poslednju šansu u borbi za opstanak. Putujemo na megdan komšijama iz Ivanjice koji su trenutno u boljoj situaciji od nas, ali koji takođe vode grčevitu borbu za opstanak. Tu kalkulacija nema ni sa jedne strane pa očekujem veliku borbu kraj Moravice. Putujemo bez štita, jer nas samo pobeda može održati u životu. Javor cenim, kao i njihovog trenera jagodića, ali verujem da je doščo vreme da naplatimo neke nesrećne poraze u dosadašnjem toku sezone. Tu velikih tajni nema i jednostavno moramo dati sve od sebe da stignemo do toliko željene pobede i nastavimo grčevitu borbu za spas" - jasan je trener Stanisavljević.

Za razliku od meča u Zemunu kadrovska situacija je bolja jer će za tim konkurisati Lukić i Stamenić.

"Nismo zaslužili poraz u Zemunu. Izuzimajući drugo poluvreme protiv Mladosti u ostalim mečevima smo u najmanju ruku bili ravnopravni. Vreme je da nas malo i sreća pogleda i verujem da ćemo u Ivanjici izboriti rezultat kojim ćemo produžiti nadu da možemo do opstanka. Znamo šta nas čeka u duelu sa konkurentom u borbi za opstanak i hrabro putujemo na meč sa Javor Matisom" - rekao je štoper Marko Marinković. FK Borac



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar