Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Festival odbojke opravdao očekivanja

post-title


U organizaciji Odbojkaškog kluba Borac i Sportskog centra Mladost, pod svodovima “plave hale“ i sale OŠ „Sveti Sava“ prethodnog vikenda nadmetalo se nekoliko stotina devojčica iz svih delova Srbije.

Turnir je održan u četiri uzrasne kategorije. U subotu 28.aprila na terenu su bili mlađe pionirke (2005. godište i mlađe) i kadetkinje (2001. godište i mlađe). Kod mlađih pionirni najbolje su bile mlade odbojkašice Srbijanke. Drugo mesto osvojio je domaći Borac, a treće Laki star. U konkurenciji kadetkinja prvo mesto pripalo je Gimnazijalcu, drugi je bio Borac, a treća Šumadija.

Drugog dana turnira na sceni su bile pionirke (2003. godište i mlađe) i juniorke (1999. godište i mlađe). Među pionirkama najbolje su bile odbojkašice Lazarevca. Drugo mesto pripalo je Srbijanki, a treće odbojkaškom klub AS Batajnica. Kod juniorki šampionski pehar otišao je u ruke odbojkašica Rode. Jedinstvo iz Užuca osvojilo je drugo mesto, a, Milenijum iz Niša treće.

Jedan od najmasovnijih odbojkaških turnira u Srbiji okupio je ove godine 44 ekipe iz 15 gradova. Pored organizatora Odbojkaškog kluba Borac i Sportskog centra Mladost, turnir su pomogli Halk banka i Tref sport.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar