Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Turnir "Koševi bez granica" ovog vikenda u Čačku

post-title


U sportskoj dvorani Mladost od 4. do 6. maja će se održati tradicionalni međunarodni košarkaški turnir "Koševi bez granica". Uz domaćina i organizatora turnira ekipu Mladosti na turniru učestvuju kadeti Lettere 22 iz Italije, Milenium Strumice (Makedonija) i Borca.

- Uprkos dosta teškoj materijalnoj situaciji mi smo se odlučili da organizujemo turnir, kako bi sačuvali lepu tradiciju, ali i dugogodišnje prijateljstvo sa našim košarkaškim drugarima iz Italije i Makedonije. Za razliku od prošle godine na ovom turniru će igrati četiri ekipe po sistemu svako sa svakim. Gosti iz Italije i Makedonije će biti smešteni u poznatom restoranu ''Dom'' u Ovčar Banji, a mi ćemo se potruditi da kao i do sada budemo dobri domaćini i drage goste upoznamo sa lepotama našeg grada i okoline. Očekujem lepo košarkaško druženje i dobru košarku sva tri dana - rekao je direktor KK Mladost Dobrilo Jojić.

Prvog dana turnira, u petak 4. maja, sastaju se Milenium - Mladost i Borac - Lettera 22. U subotu su na programu utakmice Mladost - Lettera 22 i Milenium - Borac, dok poslednjeg dana turnira u nedelju igraju Borac - Mladost, odnosno Lettera 22 - Milenium. Termini utakmica sva tri dana turnira su od 10 i 12 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar