Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



PROGNOZA VREMENA: Vikend hlade pljuskovi

post-title


U narednih sedam dana očekuje se toplo i nestabilno vreme. Danas i u nedelju moguće su lokalne vremenske nepogode.

Za vikend u Srbiji meteorolozi najavljuju toplo, ali i nestabilno vreme. Početkom nedelje mogući su pljuskovi s grmljavinom, a od sredine naredne sedmice do 13. maja oblačno, nestabilno i malo hladnije vreme.

Danas će, prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti promenljivo oblačno, toplo, u većini mesta sa dužim sunčanim periodima. Sredinom dana na zapadu i jugozapadu, a posle podne i u ostalim krajevima, očekuju se lokalni pljuskovi, grmljavina, pa čak i pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda. Temperature će biti od jutarnjih 13 do najviših 30 stepeni Celzijusa.

Drugog dana vikenda biće promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa pljuskovima, grmljavinom, ponegde i vremenskim nepogodama i gradom. Temeperature će biti od 12 do 28 stepeni.

Početak sedmice obeležiće prestanak padavina, prvo na severu i zapadu, i postepeno razvedravanje. U ostalim krajevima i dalje promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Očekivane su temperature od najnižih 11 do maksimalnih 27 stepeni. U utorak, biće pretežno sunčano i malo svežije. U planinskim predelima južne Srbije i dalje uz promenljivu oblačnost i još ponegde sa kišom. Temperatura će se kretati od 11 do 26 Celzijusa.

Kako u RHMZ kažu, od 9. do 13. maja biće promenljivo oblačno, nestabilno i malo hladnije vreme, mestimičnio sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Novosti



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar