Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kros se vratio u svoju kuću

post-title


Svi putevi će u petak 11.maja voditi ka Sportskom centru Mladost. Tog dana sa početkom u 10 časova održaće se tradicionalni kros RTS-a. Čačak je jedan od mnogih srpskih gradova u kome će predškolci, osnovci i srednjoškolci trčati toga dana.

"Veoma mi je drago da se kros vraća kući. U poslednje četiri godine kros se održavao u svakoj školi posebno, a ove godine će ponovo svi trčati na terenima Sportskog centra Mladost. Inače sam veoma emotivno vezana za ovo takmičenje, na kome sam svojevremeno i pravila prve atletske korake. Očekujem dobar odziv svih čačanskih osnovnih i srednjih škola i da iskoristimo priliku da ovom takmičenju vratimo stari sjaj" - rekla je Ivana Vukajlović koordinator krosa.

Organizatori krosa RTS-a u našem gradu su Čačanski sportski savez, Sportski centar Mladost i grad Čačak.

"Kros RTS-a će biti jedna od prvih i brojnih aktivnosti koje će se održati na prostoru Sportskog centra Mladost. Mi već dugo radimo na organizaciji ovog tradicionalnog takmičenja i meni je drago da se kros vratio tamo i gde mu je mesto. Na nama kao organizatorima je da učinimo sve da ovo bude jedna prelepa manifestacija, a verujem da će brojni učesnici imati optimalne uslove za takmičenje na terenima naše ustanove" - rekao je vd direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

Planirano je da se tog dana održi ukupno 26 trka. U prve dve će učestvovati predškolci, 16 je namenjeno osnovcima, a 8 srednjoškolcima. Očekuje se da tog dana terenima Sportskog centra Mladost prodefiluje više od hiljadu učesnika. Veliku podršku organizaciji ovog masovnog takmičenja je dao i grad Čačak.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar