Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Utakmica odluke u grupi A

post-title


Ko će biti drugi, Borac ili Mega Bemaks, odlučiće duel u Čačku.

Čačanski hram košarke ponovo će biti mesto gde će biti odigrana jedna važna utakmica. Naravno, reč je o susretu domaćeg Borca i ekipe Mega Bemaksa (subota, 19 časova).

Ovo je duel u kom će direktno pasti odluka o tome ko će se naći na drugoj poziciji u grupi A. Nije reč o nebitnoj stvari, jer je to mesto koje donosi prednost domaćeg terena u nastavku Super lige.

Da Čačani imaju recept za pobedu protiv narednog protivnika nedavno su i pokazali. Da podsetimo, u prvom ovosezonskom duelu Borac je napravio veliko iznenađenje savladavši Mega Bemaks u Beogradu rezultatom 88:81. Svi u gradu kraj Morave se nadaju da će se u subotu veče ponovo pričati o novoj sjajnoj pobedi košarkaša Borca.

Direktor Marko Ivanović pozvao je navijače da kao uvek vatreno podržavaju Borac. Takođe, apelovao je na publiku da se više ne ponove ekscesi koji bi išli na štetu kluba. ,

,Čestitao bih stručnom štabu i igračima na ostvarenim rezultatima. Sledi nam najvažnija utakmica u dosadašnjem delu Super lige. Ukoliko uspemo da pobedimo Megu, obezbedićemo poziciju broj dva, što bi nam donelo prednost domaćeg terena. Dobre igre u prvom delu dovele su do toga da sada imamo šansu da budemo drugi, što je veliki uspeh, jer smo u grupi imali dva tima iz ABA 1 lige. Naravno, biće jako teško, Mega se podigla, vezala je par pobeda, a čak je uspela da pobedi i Zvezdu. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i da vatrenom podrškom bodri naš tim. Želeo bih da apelujem na navijače da pravim sportskim navijanjem, kako to samo oni umeju, pomažu naš tim, kako se kazne od strane KLS lige više ne bi ponavljale“, izjavio je Ivanović.

Član stručnog štaba Miroslav Milić naglašava da je Mega Bemaks kvalitetan i ozbiljan protivnik, što je i pokazala u prethodnim duelima.

,,Kako sada stvari stoje, ovo će biti jedna od najvažnijih utakmica u Super ligi. Eventualnom pobedom bi rešili neke dileme i osigurali drugo mesto, koje bi nam donelo prednost domaćeg terena u odnosu na trećeplasiranu ekipu iz grube B. Mega je svakako kvalitetan protivnik. Dva igrača su se vratila nakon povrede. Pre svega mislim na Fundića, jednog od najboljih igrača u tom timu, i naravno Mušidija. Sigurno je da su jači nego do sada. Meč će biti fizički zahtevan, ali se nadam našoj dobroj igri i pobedi. Što se tiče zdravstvenog biltena, Marinović je imao povredu tetive, i zbog toga je bio na poštedi u prethodnim duelima, ali će biti spreman za susret sa Megom“, reči su Milića.

Iskusni igrač čačanskog tima Miloš Dimić daje svom timu ulogu blagog favorita zbog toga što se meč igra na uvek vrućem čačanskom parketu.

,,U goste nam stiže Mega, ekipa koja nam je glavni konkurent za poziciju broj dva u grupi A. Što se tiče same utakmice, smatram da smo blagi favoriti u odnosu na protivnika, jer igramo na domaćem terenu pred našom fantastičnom publikom. U utakmicu moramo ući maksimalno koncentrisano, jer je važno da ostvarimo pobedu i potvrdimo drugo mesto“, jasan je Dimić.

Cene karata ostale su nepromenjene. Đačke koštaju 100, a za odrasle 200 dinara. KK Borac, Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar