Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Danas otvaranje drugih Radničkih sportskih igara na Gradskom trgu

post-title


Forum privrednika i Sportski centar Mladost uz podršku grada Čačka organizuju druge Radničke sportske igre. Svečano otvaranje je danas u 12 časova na Gradskom trgu gde će biti predstavljeni svi učesnici. Igre će otvoriti gradonačelnik Milun Todorović. Na ovogodišnjim igrama učestvovaće 400 takmičara više nego lane, tačnije 1504 radnika iz 72 firme. Najbrojnija ekipa će i ove godine biti Unipromet sa 110 takmičara. Najmasovnije discipline su atletika sa 650 učesnika i mali fudbal sa 489.

Takmičenje će se održati u malom fudbalu, šahu, basketu, rukometu, odbojci, nadvlačenju konopca, stonom tenisu, trčanju na 100m, 400m, štafeti 4×100m, bacanju kugle, skoku u dalj, pikadu, badmintonu i obaranju ruku.

Već danas kreću takmičenja u odbojci, malom fudbalu, basketu, stonom tenisu i badmintonu.

Ova masovna sportska manifestacija je prošle godine zaživela u našem gradu nakon dugog niza godina. Osnovni cilj je zbližavanje i druženje Čačanki i Čačana koji su zaposleni u privrednim subjektima našeg grada. Naravno, da kroz druženje i sportsko nadmetanje jedan od osnovnih ciljeva treba da bude i što masovnije bavljenje sportom sa željom da se ostvare što bolji rezultati, ali prvenstveno da svi zdravo živimo. Pored navedenog, Radničke sportske igre će na pravi način predstaviti privredu, ali i grad Čačak u celini. Slika prepunih sportskih terena Sportskog centra Mladost će verujemo i ove godine biti najlepša razglednica našeg grada.

Igre će se i ove godine održati pod motom: ''Od pravilnog starta do sigurnog cilja''.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar