Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačani među plesnom elitom Evrope

post-title


Plesni par plesnog kluba Luna iz Čačka, Darko Vujaković i Kristina Erceg, predstavljali su Srbiju na Evropskom prvenstvu u sportskom plesu koje je održano u Mađarskom gradu Debrecinu 12.maja.

- Organizacija, atmosfera i utisak celokupnog turnira kod nas budi pozitivne vibracije. Stajati rame uz rame sa najveći plesnim imenima današnjice je ogromno iskustvo. Ponosni smo što, nakon Svetskog prvenstva prošle godine, ove godine Srbiju predstavljamo i na Evropskom prvenstvu. Želimo iskreno da se zahvalimo našem treneru Mariji Lazarević na ogromnom trudu i radu da mi postanemo ovakvi plesači, kao i celom našem plesnom klubu Luna na ogromnoj podršci. Posebnu zahvalnost želimo da uputimo Gradskoj upravi Čačka i gospodinu Vladu Miliću bez kojih mi ne bi realizovali odlazak, navode mladi plesači i dodaju da su imali izuzetno veliku podršku velikog broja ljudi.

Njihov plasman bila je osmina finala. U prejakoj konkurenciji najboljih parova Evrope izborili su se za osminu finala, ali tu neće stati. Uz još napornije treninge i više rada, ovaj plesni par plesnog kluba Luna obećava mnogo bolje rezultate.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar