Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni tiket u podne: Vladimir Lučić tipuje za užički Dom za decu i omladinu „Petar Radovanović“

post-title


Užice je poznato po mnogo čemu, a naviše po lokalnim specijalitetima Zlatiborskog okruga! Naš današnji gost, trener Vladimir Lučić nakon svog pulena Nikole Otaševića, tačno u podne pravi kladilačku komplet lepinju, tipujući na četiri košarkaška para u 112. izdanju MOZZARTOVOG „Humanitarnog tiketa u podne“. Naše se zna, pratimo svaki njegov tip, verujući u prolaznost prognoza koje će eventualnim dobitkom od 60.000 dinara, uvećati našu do sada doniranu cifru od 7.000. 860, 00 jedinica naše nacionalne valute.

Po želji današnjeg plemenitog kladioca, eventualni dobitak biće prosleđen užičkom Domu za decu bez roditeljskog staranja “Petar Radovanović”. Verujemo da će Vladimir i ovu utakmicu uspešno okončati, budući da se ove sezone kvalifikaciojom KK Slobode iz Druge muške košarkaške lige u KLS već dokazao kao izvrstan stručnjak selekcije i taktike veštine pod obručima.

Napred Vladimire, MOZZART te ulogom od 10.000 dinara na talon plemenitih tipovanja, podržavava svim srcem.

Vladimr Lučić, nije oklevao, pa kreće od meča slovenačkog plej-ofa, odnosno utakmice KRKA – OLIMPIJA LJUBLJANA. Šta mogu domaći, videlo se dobro na F4 spektaklu ABA 2 lige u Čačku. Krka je u gradu kraljice igara izbacila glavnog rivala, domaći Borac, da bi na kraju podigla pehar, osvojila drugi jadranski košarkaški ešalon, i plasirala se u ABA elitu. Olimpija je u prvoj plej-of utakmici pala pred Krkom sa 90:69.

“Mislim da Olimpija trenutno ima bolji tim, odnosno da se ekipa najtemeljnije sprema za narednu sezonu, pa tipujem na njih”, jasan je Vladimir Lučić koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri trenirao prvi tim Žarova, zatim mlađe kategorije Beovuka, ali i austrijsku Arkadiju.

Skoknimo na čas do Rumunije, promenimo parket za travu, i pogledajmo perspektive fudbalske plej-aut utakmice između JUVENTUS BUKUREŠTA i KONKORDIJE. Bukureštanska ekipa najbliža je drugorazrednom fudbalu naredne sezone, a treba znati i da je Juventus izgubio četiri utakmice zaredom. Konkordija je u bezbednoj zoni, a tim iz Bukurešta istorijski nikada nije uspeo da je savlada. Poslednja aprilska pobeda Konkordije iz aprila proknjižena je rezultatom 2:1.

„Konkordija je moj bivši klub, a jasno je da i sa aspekta forme više šanse treba dati gostujujućem timu“, zaključio je Lučić, koji je usput napomenuo da iza svakog pa i njegovog uspeha stoji rad, trud i armija profesionalaca. Vladimir je za uspeh, posebnu zahvalnost putem naše rubrike uputio svima u klubu, gradu Užicu, ali i Saši Turoviću, čikaškom biznismenu čačanskog porekla koji pomaže i druge klubove iz Zapadne Srbije.

Naredni meč za koji se odlučio naš gost, pripada grotlu plej –ofa Superlige Srbije, odnosno sa utakmice PARTIZAN – MEGA BEMAKS. Ko će prvi doći do dve pobede u četvrfinalnoj trci ne zna se, ali je sigurno da Partizan u prvu utakmicu ulazi sa sećanjem na tri vezane pobede u utakmicama sa Megom. Crno beli su krajem prošle, i početkom ove kanedarske godine prvo dva puta slavili u mečevima ovoga para na parketu ABA lige, da bi zatim u polufinalu Kupa Radivoja Koraća nadigrali Megu sa 89:79.

“Počinje borba za titulu, Partizan ima prednost domaćeg terena protiv Mege i mora da iskoristi”, kaže naš današnji gost.

EFES – DARUŠAFAKA, poslednji je par oko koga se zamislio, pa odigrao MOZZART tip Vladimir Lučić. Efes u prvu utakmicu protiv Darušafake ulazi osokoljen pobedama nad Galatasarajem i Gazijantepom. Darušafaka je poslednju utakmicu izgubila upravo od Gazijantepa sa 77:83, ali ne treba zaboraviti ni da je nedavno dobila Efes sa 79:67 u meču 28. kola Superlige Turske. Efes je pre toga u polufinalnoj utakmici Kupa Turske odogranoj u februaru savladao Darušafaku sa 90:76.

“Za kraj igram jedinicu na Efes”, rekao je Vladimir Lučić, a zatim smo sa kladilačke vruće fotelje, prešli na priču o njegovom sportskom uspehu. Sloboda je uradila ono što je Užice od nje zahtevalo.

“Tako je, ovo je bila uspešna sezona za nas u svakom pogledu. Ostvarili smo 23 pobede, i svega tri poraza, sa timom sastavljenim od svega tri do četiri starija igrača, Vrlo je bitno da napomenem da za Slobodu igra osam Užičana. Na redu je mali odmor, a zatim mukotrpne pripreme zbog KLS ambicija. Ja lično imam ugovor na tri godine, a ni stručni štab se neće mrnjati. Ostaje mi da zahvalim svima, naročito gradu, a zatim i našim ljudima iz dijaspore koji su sastavni deo našeg uspeha”, zaključio je Vladimir Lučić.

Na samom kraju današnjeg izdanja “Humanitarnog tiketa u podne”, ističemo da je novac kroz našu akciju između ostalog doniran fondacijama Budi human, Podrži život, Institutu za majku i dete, KK Ikar, Domu u Veterniku, Tiršovoj, Zvečanskoj, Nurdoru, udruženju Život, Petnici, SOS Dečjem selu u Kraljevu, Zvončici, Udruženju Koš za sreću, Domu kulture u Ravnom selu, Spomenku iz Pančeva…

Pored „Humanitarnog tiketa u podne“ kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija. To su: „100 terena za jednu igru“ u kojoj obnavljamo 100 košarkaških igrališta širom Srbije. Poslednji u nizu nalazi se na Adi Ciganliji, posvećen je najboljim srpskim košarkašicama, a nedavno ga je otvorila selektorka naše reprezentacije Marina Maljković.

Potom sledi akcija „Novi dresovi za nove šampione“ u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Pošto je MOZZART deo naših života, nemojte se iznenaditi ako i vaš lokalni tim osvane u opremi kompanije koja svesrdno ulaže u razvoj kulture, i unapređenje svega što ima veze sa sportom i zdravim načinom života. Mozzart Sport, Miloš Milić/Đurđe Mečanin



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar