Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni tiket u podne: Ivan Ćalović tipuje za Dragana Mitrovića

post-title


Današnji humanitarni kladilac je poznati srpski advokat Ivan V. Ćalović. Rođen je 1978. godine u Čačku. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2002. godine, a advokatsko - pripravničku vežbu obavljao je kod advokata Vitomira S. Ćalovića. Sudsko - advokatski ispit položio 2005. godine nakon čega je nastavio da radi u advokaturi Ćalović sa saradnicima kao advokat.

Pored advokature Ivan obožava i sport. Naravno, nije propustio priliku da sa prijateljima boravi u Rusiji i posmatra utakmice planetarnog šampionata.

“Bili smo na Mundijalu u Južnoafričkoj Republici i sada u Rusiji. Od gradova smo posetili Kaljingrad, Samaru, Sankt Petersburg i Moskvu. Navijanje je bilo odlično, sve je bilo sjajno, a jedino je izostao dobar rezultat Orlova. Interesantno, pred odlazak na Mundijal u MOZZARTU sam odigrao tiket da Srbija neće uzeti ni jedan bod na šampionatu. Mislim da sam bio na pravom putu. Ukoliko prođe dobrotvorni listić dobitak usmeravam ka romskoj zajednici, tačnije, za bolesnog Dragana Mitrovića”, kazao nam je Ćalović koji veruje da je sačinio dobitnu kombinaciju.  

Prva utakmica na današnjem plemenitom listiću stiže nam iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ZRINJSKI – TRNAVA. Slovaci su prvi duel osmine finala dobili minimalcem. Klub iz Mostara je pre ovog poraza ostvario tri trijumfa i remi. Trnava je doživela dva neuspeha, a statistika nam nije od pomoći jer su rivali do sad odigrali samo jednu utakmicu.

"Više verujem u kvalitet gostujućeg sastava i igram dvojku".

I naredna utakmica dolazi iz kvalifikacija, KARABAG – OLIMPIJA. Ljubljančani iz prvog duela imaju gol zaostatka. Pre mača u Sloveniji Azerbejdžanci su imali trijumf, dva remija i poraz. Zmajčeki su pre ovog duela ostvarili tri pobede i remi.

"Ako je Karabah slavio u Ljubljani, trijumfovaće i sad, jedinica".

Treći par na plemenitom listiću je duel ROZENBORG – VALUR. Norvežani nisu uspeli da zatresu mrežu rivala i doživeli su poraz od 1:0. U revanšu moraju da se iskupe. Raniji mečevi Rozenborga ulivaju optimizam domaćem sastavu. Islanđani takođe igraju dobro.

"Verujem da će domaći sastav doći do lake pobede. Poluvreme, kraj, iz jedan u jedan".

Ivan je sad skoknuo do Škotske gde će snage odmeriti SELTIK i ALAŠKERT. Škotlanđani su bili sigurni i u gostima, slavili su sa 3:0. U poslednjih pet utakmica Seltik je ostvario gol razliku 16:1. TRebalo bi da klub iz Jermenije bude u podređenom položaju.

"Pokušaću sa ukupnim brojem golova, od četiri do šest".

I za kraj humanitarnog tiketa susret crnogorskog i kazahstanskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, SUTJESKA – ASTANA. Gosti imaju minimalnu prednost iz prvog meča. Ranije, Nikšićani su dobili Budućnost i Dečić. Rivali nisu izgubili ni jedan od poslednjih pet utakmica.

"Ipak, prednost dajem Astani, dvojka".

Još par rečenica o našem današnjem plemenitom kladiocu…

Ivanova profesionalna specijalizacija su bankarsko i privredno pravo, sa posebnim akcentom na oblast hartija od vrednosti, sastavljanje i tumačenje ugovora i pravna mišljenja iz navedenih domena. Obavlja funkciju šefa Odeljenja bankarskog prava i zamenika šefa odeljenja krivičnog prava advokata Milorada M. Janićijevića.

Kancelarija Ćalović je specijalizovana za građansko i privredno, korporativno, bankarsko i krivično pravo, sa posebnim akcentom na rehabilitaciju poznatih ličnosti Srbije lišenih života ili osuđenih iz ideoloških i političkih razloga kao žrtava političkog terora, tumačenja i sastavljanja ugovora, stručnih pravnih analiza i pravnih mišljenja u navedenim oblastima, kao i efikasno zastupanje klijenata kancelarije u ozbiljnim i komplikovanim građansko - pravnim predmetima i postupanje u svojstvu branioca u značajnim krivičnim predmetima. Mozzart Sport/Đurđe Mečanin, Miloš Milić



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar