Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U utorak počinje treća smena škole plivanja

post-title


Bar kada su u pitanju vremenske prilike varljivo leto 2018. godine donelo je dosta problema u aktivnostima u toku kupališne sezone. To je osnovni razlog što je polaganjem završnog ispita pred sam kraj jula okončana druga smena škole plivanja Sportskog centra Mladost.

"Oni koji su pohađali školu plivanja u prepodnevnom terminu su uspešno položili završni ispit. Njih 46 je uspešno savladalo tajne plivanja. Imali smo i po podnevnu smenu, ali su zbog kiše odložena tri časa, tako da će tek uslediti polaganje završnog ispita. Bilo kako bilo mi u utorak, 31. jula počinjemo treću smenu i nadam se da ćemo bez obzira što do kraja sezone ima više od mesec dana uspeti da je završimo. U Sportskom centru Mladost jednostavno ne pamtimo ovako leto, ali šta je tu je. Gledamo u nebo i verujemo da će Čačani bar u avgustu imati priliku da uživaju u čarima kupanja" - rekao je koordinator škole plivanja Dragan Savković.

Svi zainteresovani za treću smenu škole plivanja upis mogu izvršiti u utorak, 31. jula u 8:30 na gradskom bazenu. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 064/641 2785.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar