Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Počeli radovi u Lominoj ulici

post-title


Usled velikog broja intervencija JKP „Gornji Milanovac“ u prethodnom periodu u Lominoj ulici, danas su počeli neodložni radovi na delu kanalizacione mreže u tom delu grada.

Prema rečima v.d. direktora Javnog komunalnog preduzeća „Gornji Milanovac“ Ivana Lazića, ovo je druga faza kada je reč o ovoj vrsti radova u ovoj ulici. Prva faza je završena u decembru mesecu i tada je urađeno ukupno 25 metara

- JKP „Gornji Milanovac“ je investitor radova na delu kanalizacione mreže u Lominoj ulici. U pitanju je zamena kanalizacione mreže u dužini od 45 metara. Vrednost ovih radova je 1.610.000 dinara i oni se finansiraju sredstvima Javnog komunalnog preduzeća.

Prema Lazićevim rečima, na ovoj deonici je u prethodnom periodu bilo 184 intervencije, što znači da je svakog drugog dana ekipa Javnog komunalnog preduzeća izlazila na teren kako bi se obezbedila prohodnost kanalizacije. Usled toga, kako je objasnio v.d. direktor, stvorili su se uslovi da se zameni cela linija na ovoj lokaciji.

Radovi su počeli jutros u 06.00 časova i ukoliko vremenske prilike budu dozvoljavale, predviđeno je da sve bude završeno do subote, 04. avgusta. Danas od 10.00 časova u prekidu je snabdevanje vodom u ovom delu grada. Normalizacija i ponovno uključenje vode očekuje se kasnim večernjim časovima.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar