Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



KK Borac jači za Radovana Đokovića

post-title


Prva transfer želja Jovice Arsića je ispunjena, a ugovor parafiran na dve godine…

[caption id="attachment_78599" align="aligncenter" width="770"] foto: Vladimir Duba[/caption]

KK Borac je u ponedeljak, šestog avgusta, krenuo sa pripremama za narednu sezonu. Kao što je to bio slučaj lane, i u sledećoj takmičarskoj godini Čačani će biti rastrzani na dve strane. Ponovo će klub iz grada na Moravi učestvovati u ABA 2 i KLS ligi.

Par podataka o ekipi za narednu sezonu rekao je direktor kluba Marko Ivanović.

,,Radovan Đoković je bio želja trenera Jovice Arsića, kao i svih nas, a ugovor je potpisan na dve godine. Nedavno je ugovor parafirao i kapiten Marko Marinović. Takođe, saradnja je produžena sa Matijom Popovićem, Urošem Čarapićem i Ivanom Gavrilovićem. Čeka se povratak Ilije Đokovića, koji se trenutno nalazi na turneji reprezentacije po Kini”.

Ivanović je dodao da će u najskorije vreme biti sastavljen plan pripremnih utakmica, a iste će biti obavljene u Čačku, gde postoje odlični uslovi da se izvrši navedeno.

[caption id="attachment_78600" align="alignleft" width="385"] foto: Vladimir Duba[/caption]

,,Veliki broj igrača je izrazio želju da dođe u Borac. Neki su na probi. Akcent moramo staviti na pozicije krilnog centra i centra. Nadam se da ćemo uspeti da za 10 dana kompletiramo ekipu, a nastojaćemo da sa svim igračima sklopimo višegodišnje ugovore, kako ne bismo imali probleme svake godine da sastavimo tim”, reči su direktora Borca.

Šef struke čačanskog kluba Jovica Arsić naglašava da je rano govoriti o ambicijama pre nego što tim bude sastavljen, a snaga protivnika poznata.

,,Ekipa je još uvek u formiranju. Ipak, mi već radimo po zacrtanom planu i programu. Iz kluba su otišli Radulović i Dimić, a jedan broj igrača još uvek traži angažman, pa je njihovo igranje za Borac neizvesno. Smatram da je za sada rano govoriti o ambicijama, jer će sve zavisiti od sastava našeg tima, ali i od rostera protivnika”, napomenuo je trener Arsić.

Novi član institucije srpske košarke postao je Radovan Đoković, doskorašnji igrač ekipe FMP Železnik.

,,Polako se uklapam u novu sredinu i nadam se da ću opravdati poverenje koje su mi ukazali svi u klubu. Treniramo dva puta dnevno i verujem da ću naći svoje mesto u novom timu”, kazao je novi igrač Borca.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar