Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Truba najbolje zvuči u Guči

post-title


Aleksandar Čepurin, ambasador RF u Srbiji, podiže na jarbol zastavu 58. Dragačevskog sabora, priredbu zdravicom otvara ministar u srpskoj vladi, Nenad Popović.

[caption id="attachment_78615" align="aligncenter" width="672"] Lukas i Biljana pripremaju srpsku svadbu u nedelju u Guči, foto: G. Otašević[/caption]

Sećate li se početka svoje neprevaziđene ljubavi, vremena i mesta? Biljana Filipović (26) iz Čačka pamti svaki tren tog sudbonosnog susreta.

U Guči je upoznala 2013. godine izabranika svog srca iz Bavarske, otad su nerazdvojni, i vratili su se ovog puta na svoju sudnju tačku. Venčani su u njegovom Ravensburgu, prošle godine, a kako su se sreli?

– Nije mi se išlo 2013. na sabor, ali sam se sa drugaricama dogovorila da ipak, 11. avgusta, krenemo na koncert Gorana Bregovića. Lukas Velemir, dabome da ga nisam znala, došao je avionom do Beograda pa onda sa nemačkom turističkom grupom u Guču, prvi put je tada u Srbiji, mi smo vršnjaci. Drugovi iz grupe rekli su mu da od naših devojaka izabere jednu najlepšu za slikanje, on je mene u gledalištu kucnuo po ramenu i otad smo nerazdvojni – priča nam Biljana u Guči.

Opširnije u štampanom i digitalnom izdanju Politike



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar