Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačani realni pre starta Prve lige: Teško ćemo odmah nazad u elitu!

post-title


Čačanska knjiga spala je na dva slova bar kad je reč o golmanima Borca. Za mesto između stativa konkurišu, za sada, Saša Mišić i mlađani Mateja Maslarević.

Borac je na kraju prolećne sezone napustio elitu, pa će crveno-beli sa Morave već od vikenda krenuti u lov na bodove i vađenje povratne karte za Super ligu. Situacija, međutim, nije ružičasta...

– Gotovo tri godine sam u Borcu i ovo su najteži trenuci u karijeri. Ispali smo, reklo bi se po malo i naivno, ali potrebno je da stabilizujemo klub. Vreme leti, utakmice su pred nama, a imamo mladu ekipu. Prvoligaško takmičenje je ozbiljno... – priča u dahu Saša Mišić.

Ubljanin je svojevremeno azbuku učio u Partizanovoj i Zemunovoj školi, prošao je celom fudbalskom Srbijom.

– To što su oko mene mladi igrači ima mane, ali i prednosti. Dečaci su željni dokazivanja, ali svesni da im nedostaje iskustvo. Iz elitnog ranga, osim mene, ostali su još Kuveljić, Tasić, Perić, vraćena je nekolicina igrača sa pozajmice Poletu iz LJubiću.

Ima li Borac snage da se umeša u borbu za najviši plasman?

– Teško je vratiti se u elitu. Glavni cilj je da se Borac stabilizuje, pa ako se ukaže prilika eto nas u vrhu. Već od duela sa Inđijom, u Čačku, učinićemo sve da počnemo realizaciju oporavka.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar