Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Naredne godine dečije odmaralište "Ovčar" u Ulcinju dobija novi izgled

post-title


Grad Čačak će nastaviti da ulaže u objekte dečijeg odmarališta "Ovčar" u Ulcinju, izjavio je načelnik Gradske uprave za finasije Zoran Todosijević, dodajući da je u planu postavljanje solarnih panela za grejanje vode.

Još 2013. godine započeta je rekonstrukcija. Prvo je sređen krov, zatim mokri čvorovi, pa sobe i za te nemene uloženo je oko 30.000.000 dinara.

"Prošle godine smo radili košarkaški teren, ove godine odbojkaški, kao i veliki fudbalski teren sa zalivnim sistemom. Kupili smo i opremu za košenje i uređenje ovog prostora. Planiramo da u septembru radimo solarne panele za grejanje vode, i da napravimo velike tuševe spolja", rekao je Todosijević.

Prema njegovim rečima, biće nastavljena rekonstrukcija fasade, dodajući da će na tim poslovima biti angažovani radnici Predškolske ustanove.

"Grad Čačak je kupio materijal, a prošle i ove godine je uloženo oko 7.000.000 dinara", naveo je on.

Plan je da se naredne godine uradi rasveta na sporstkim terenima, sredi medicinski blok, nabavi oprema i zameni stolarija.

"S obzirom da radimo potpunu rekonstrukciju, od iduće godine možemo organizovati i rekreativnu nastavu, škole u prirodi. Za tim su želju izrazili direktori i nastavnici", istakao je Todosijević.

Objekti dečijeg odmarališta "Ovčar" u Ulcinju stari su 40 godina.

Media portal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar