Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Atletičari "ČAAK"-a uspešno završili Letnju mini ligu ASCS

post-title


U Kruševcu je 25. avgusta završena Letnja mini liga ASCS. Najmlađi atletičari "ČAAK" su na zatvaranju uspeli da osvoje ukupno 9 medalja, petim kolom je i zatvorena mini liga, a već od oktobra meseca očekuju ih novi izazovi, ovog puta na krosevima kroz Srbiju.

Najmlađi atletičar Matija Zelenović, u kategoriji atletskih škola "C" u dvoboju, trčanjem na 60 metara sa preponama i skoku u dalj uspeo je da zauzme 3. mesto.

Kod atletskih škola "B" u disciplini bacanja vorteksa Đurđa Sretenović je osvojila 2. mesto. Nađa Jović kod atletskih škola "B" u trčanju na 200 metara osvojila je 3. mesto. Lazar Kuljanin je u disciplini bacanja vorteksa kod atletskih škola "B" osvojio je 2. mesto.

Vuk Grujić je 4. uzastopnom pobedom kod atletskih škola "B" u disciplini trčanja na 300 metara osvojio 1. mesto i pokazao svoj kvalitet.

Đurđa Đokić kod atletskih škola "A" osvojila je 2. mesto u trčanju na 600 metara. Lena Jevtović kod atletskih škola "A" u trčanju na 60 mesto osvojila je 3. mesto.

Marjan Milovanković u kategoriji mlađih pionira u disciplini bacanje vorteksa osvojio je 2. mesto.

Iva Zelenović i ovog puta pokazala je svoj veliki talenat i došla do drugog mesta u kategoriji pionirki u disciplini trčanje na 300 mesto.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar