Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borčev vojvoda Mišić!

post-title


Saša Mišić, junak utakmice koju je Borac odigrao minulog kola u Novom Pazaru, osvojivši zlata vredan bod (0:0), danas je izašao iz Čačanske bolnice i otputovao u rodni Ub na kućno lečenje! Čuvar mreže Moravskih zebri, koga krasi nesvakidašnja požrtvovanost, ovoga puta je prevazišao sebe, jer je kraj prvog i čitavo drugo poluvreme, branio sa naprslom jagodičnom kosti i velikim bolovima u glavi. Uprkos tome, popularni Miške je stisnuo zube i pokazao kako se bori za boje kluba u nikad težim vremenima za čačanskog prvoligaša…

- Nekoliko minuta pred kraj prvih 45 minuta utakmice, prilikom jednog prekida i istrčavanja, dobio sam jak udarac laktom u glavu i pao. Osetio sam ubrzo kako mi je lice u predelu jagodične kosti utrnulo, ali nisam obraćao pažnju. Na poluvremenu sam malo predahnuo i iako sam osetio da sam se nešto ozbiljnije povredio, nisam od šefa zatražio izmenu – priča za Media portal Saša Mišić.

Jesi li se možda dvoumio da to učiniš u drugom delu susreta?

- Zaista nisam, pošto posle ukazane pomoći od strane našeg lekarskog tima, nisam osećao toliko izražen bol. A u drugom delu igre, pojavila se malaksalost, međutim, adrenalin je učinio svoje, stegao sam zube i nekako izdržao do kraja. Naravno, uz svesrdnu pomoć saigrača i kompletnog stručnog štaba.

Kada si shvatio da si prošao mnogo lošije nego što si mislio?

- U autobusu, prilikom povratka u Čačak, bol je postajao malo jači i posle besane noći, ujutru sam otišao na snimanje. Doktor mi je saopštio da je hirurška intervencija neophodna i ona je izvedena juče. Hvala bogu, zahvaljujući doktoru Goranu Mileusniću i medicinskom osoblju Čačanske bolnice kojima se ovom prilikom puno zahvaljujem, sve je proteklo u najboljem redu. Takođe, zahvalio bih se i klupskom rukovodstvu koje se maksimalno potrudilo da imam adekvatan tretman u bolnici.

Očekuješ li brz povratak među stative?

- Za sedam dana mi je zakazana kontrola i iskreno se nadam da će mi doktori dozvoliti da sa maskom u skorije vreme ponovo istrčim na teren – zaključio je Saša Mišić.

Odbranjen penal mi ulio snagu

Da li ti je penal koji si odbranio sredinom prvog poluvremena, dao snagu da rizikuješ i braniš do kraja susreta?

- Sigurno da jeste! I, moram da kažem da sam tokom vožnje do Novog Pazara, razmišljao kako da odreagujem u slučaju da sudija domaćinu dosudi jedanaesterac. Jednostavno, imao sam neki osećaj da će se to dogoditi. Na veliku radost svih nas, uspeo sam da ukrotim taj udarac i na kraju se neporaženi vratimo sa teškog gostovanja – kaže Mišić.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar