Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novi početak na dobro poznatom mestu – Lazar Marković u Anderlehtu

post-title


Brisel je bio grad u kojem je Lazar Marković konačno dočekao potpuni oporavak. I kad se to desilo, jasno se videlo da popularni Markec može da pomogne Anderlehtu. Liverpul je ipak zatezao, uprono zahtevajući novac koji nije mogao da dobije, ali kada se primakao poslednji dan prelaznog roka morali su i Redsi da popuste i sada je Marković na pragu trajnog transfera u najveći klub Belgije.

[caption id="attachment_79627" align="aligncenter" width="770"] foto: Star sport[/caption]

Kako javljaju lokalni mediji, sa Liverpulom je sve utanačeno, ne pominju se tačne sume, ali pretpostavlja se da ceh neće biti previsok, jer Markoviću ugovor ističe sledećeg leta što znači da Redsi više ne mogu da zatežu sa obeštećenjem.

Trenutno je samo visina plate kamen spoticanja, ali razlika nije nepremostiva, a pregovori su još u toku, pa se pretpostavlja da će se ipak naći rešenje.

Čini se – idealno za Markovića, jer u Briselu je već prošao period adaptacije i sada bi mogao da se posveti potpunom vaskrsenju fudbalske karijere. Pre no što su povrede počele da ga ubijaju važio je Markec za jednog od najbržih belih igrača, mogao je da bira gde će... I nije gotovo, tek su mu 24 godine.

A koliko je zaista bio dobar govori i to što su za Markovića uprkos svim problemima ovog leta pitali i PAOK, Olimpijakos i Standard iz Liježa. Izbor je izgledao pao na Briselu.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar