Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Opština Lučani uskoro dobija kompletnu turističku signalizaciju

post-title


Na području opštine Lučani ovih dana se izvode finalni radovi postavljanja turističke signalizacije kojom će biti obeleženi svi turistički lokaliteti.

Ovim projektom, čija realizacija je omogućena zahvaljujući sredstvima Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije, turistički sadržaji će biti adekvatno obeleženi a samim tim turisti će biti bolje informisani o prirodnim i antropogenim vrednostima čitave lučanske opštine.

U Turističkoj organizaciji "Dragačevo" ističu da je ovo jedan od najznačajnijih projekata u domenu turizma i da će ukupno 116 informacionih tabli ubuduće služiti kao putokaz turistima do željenih lokacija.

Kako u Guči već postoje znakovi usmeravanja do turističkih tačaka, gradsku signalizaciju prvi put do sada dobiće Lučani. Izvođač radova preduzeće "Signal doo" iz Sombora uskoro završava postavljanje znakova na svim putnim pravcima.

Opština Lučani pored Dragačevskog sabora trubača, koji je nosilac turističke ponude poseduje i brojne prirodne atrakcije i kulturne znamenitosti koje će na ovaj način biti lakše dostupne posetiocima.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar