Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Članice Saveza ne mogu sarađivati sa SNS ni na jednom nivou

post-title


Danas je u Čačku održana konferencija za medije Saveza za Srbiju na kojoj su govorili domaćin Boško Obradović, Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Željko Veselinović.

Predsednik Dveri i član Predsedništva Saveza za Srbiju Boško Obradović je najavio da će početi formiranje pokrajinskih i lokalnih saveza koji će činiti odbori članica Saveza na republičkom nivou i da oni mogu biti širi od republičkih.

- Doborodošli su svi koji su prava opozicija aktuelnoj vlasti, rekao je Obradović i dodao da članice Saveza ne mogu sarađivati sa SNS ni na jednom nivou.

Član Predsedništva Saveza za Srbiju Dragan Đilas je rekao da je budućnost Srbije u dogovoru dve demokratske opcije, građanske i nacionalne.

"Mi se već 30 godina delimo na taj način, delimo se na patriote i manje patriote, na levičare i desničare i samim tim delimo Srbiju. Krajnje je vreme da u Srbiji oko svih državnih najvažnijih pitanja napravimo konsenzus i da srpski narod ima neke strateške dokumente koji će služiti da ko god dođe na vlast treba toga da se pridržava, a ne da svako ko dođe na vlast to menja i kreće sve iz početka", rekao je Đilas.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar