Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



KK Čačak 94 se punom parom priprema za novu sezonu

post-title


KK Čačak 94 je odličnim prošlosezonskim partijama uspeo da izbori učešće u viši rang takmičenja. Tačnije, klub će od ove godine igrati u Prvoj muškoj regionalnoj ligi - Zapad.

Trenutno traju pripreme, Čačak 94 se ozbiljno sprema za nastupajuću sezonu o čemu govori i podatak da su stigla dva velika pojačanja. Reč je o Filipu Pajeviću i Filipu Dedijeru, dvojici dobrih i iskusnih igrača koji su jednom delu svoje karijere nastupali i za čačanski Borac.

"Pripreme su počele 15. avgusta, prvo smo trenirali na stazi, da bi nedavno prešli u salu. Spremamo se za sezonu koja će biti mnogo zahtevnija nego prošla. Doveli smo dva dobra i kvalitetna pojačanja, Filipa Pajevića i Filipa Dedijera, a ugovor je produžio i Miljan Radisavljević", kaže igrač i jedan od čelnika kluba Nemanja Zimonjić.

Dobar prošlosezonski rezultat učinjen je pod stručnom palicom trenera Zorana Stefanovića.

[caption id="attachment_79950" align="alignleft" width="315"] Miljan Radisavljević i Nemanja Zimonjić[/caption]

"Zoran Stefanović je ostao na čelu našeg stručnog štaba. Takođe, u klubu je i dalje gro igrača iz prošle sezone. Dodao bih da mnogi ne samo da igraju košarku, već rade i druge poslove. To se može postići samo velikim zalaganjem, kao i ljubavlju prema košarci. Dogovorom uspevamo da uskladimo sve obaveze", dodao je Zimonjić.

Liga će svakako biti kvalitetnija nego prošle sezone. Da li imate uvid u to kakvi su protivnici?

"Postoji priča da će Prva muška regionalna liga biti mnogo jača nego prošle sezone. Koliko mi je poznato, nekoliko timova ima ambiciju da se plasira u viši rang. Trudićemo se da budemo u samom vrhu, a ako nam se prilika bude ukazala, mi ćemo je iskoristiti", napomenuo je Nemanja Zimonjić.

Klub je prošle sezone imao veliku pomoć od prekaljenog Miljana Radisavljevića, sa kojim je i uspeo da ostvari željeni rezultat – plasman u viši rang takmičenja.

"Prošle godine nam je pošlo za rukom da ispunimo cilj kluba. Sada smo se dodatno pojačali, jer su stigla dva odlična i iskusna igrača, koje je čačanska publika imala priliku da gleda u dresu Borca. Ostaje nam da nastavimo da radimo dobar posao u narednom periodu kako bismo spremni dočekali početak prvenstva. Smatram da radimo jednu dobru stvar za Čačak, tako da bih pozvao i zamolio publiku da nas podrži tokom sezone", reči su Miljana Radisavljevića.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar