Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Đorđe Majstorović novi član Borca

post-title


U halu kraj Morave stiglo je još jedno veliko pojačanje! Reč je o Đorđu Majstoroviću (208 cm, 28 godina), sjajnom i iskusnom košarkašu koji pokriva pozicije četiri i pet. Đorđe Majstorović je samo još jedan u nizu odličnih košarkaša koji su ovog leta stigli u redove čačanskog kluba.

[caption id="attachment_80111" align="aligncenter" width="770"] foto: MN Press[/caption]

"Rođen sam, odrastao i ponikao u Čačku. Posle mnogo godina vratio sam se kući, i mogu slobodno da kažem da nigde nije lepše nego ovde", pun je emocija novi igrač Borca.

Naravno, jedan od glavnih utisaka na sve igrače ostavlja frenetična čačanska publika.

"Nisam imao mnogo prilike da igram pred Čačanima. Međutim, nema sumnje da će biti predivno igrati u dvorani kraj Morave. Verujem da ćemo uz pomoć vatrene publike uspeti da ove sezone pravimo dobre rezultate", dodao je Majstorović.

Nema sumnje da je Borac mnogo dobio dolaskom prekaljenog košarkaša.

"Tu sam da pomognem Borcu koliko mogu. Pre svega, potrebno mi je da uđem u takmičarsku formu. Verujem da sam ovde na obostrano zadovoljstvo. Već sam odradio određeni broj treninga, a takođe nastupao sam i u pripremnoj utakmici protiv Krke".

Pored svega, Majstorović se dotakao i novih saigrača, kao i trenera.

"Zaista mi se dopada ekipa koju Borac poseduje, kao i trener Arsić koji daje dovoljno prostora igračima. Vidim da su svi u timu željni dokazivanja, i sa nestrpljenjem očekuju početak lige", zaključio je Majstorović.

Uzgred rečeno, Đorđe Majstorović je ponikao u ekipi Mladosti iz Čačka. Takođe, u mlađim kategorijama branio je boje oba večita rivala. Seniorsku karijeru započeo je u španskoj Mahadaondi, koju je u to vreme sa klupe predvodio Nikola Lončar. Nakon Španije vraća se u Srbiju, gde je jednu sezonu nastupao za Smederevo 1953. Zatim su se ređali timovi Helios Domžale, Metalac, Partizan, a prošlu sezonu Majstorović je proveo u Makedoniji, igrajući za Aba ligaša MZT Skoplje. Pored svega navedenog, Đorđe je imao priliku da 2013. godine obuče dres reprezentacije. Tada je sa nacionalnim timom osvojio srebro na Mediteranskim igrama i bronzu na Univerzijadi.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar