Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Rekordnih 92 kandidata za Cambridge ispite

post-title


Diplome koje dodeljuje Univerzitet u Kembridžu (Cambridge Assessment English), pored nesumnjive praktične vrednosti za sve koji planiraju nastavak studija ili profesionalnu karijeru u međunarodnom okruženju, predstavljaju i pouzdan pokazatelj kvaliteta nastave i efikasnosti učenja engleskog jezika.

Jezička škola Blackbird organizovala je ovogodišnju svečanu dodelu Kembridž sertifikata za rekordni broj od 92 kandidata u sredu 12. septembra u hotelu Beograd. Pred oko 200 posetilaca u dva termina, direktor škole Blackbird Ljubomir Vasojević, istakao je važnost ovih ispita i uspeh koji su kandidati postigli.

Prisutnima je predstavljen način rada jezičke škole Blackbird, sa naglaskom na komunikativnoj nastavi i visokom učinku na međunarodnim ispitima, kao i na višegodišnjem iskustvu u pripremi za ove ispite. Direktor je naglasio kako je jezička škola Blackbird održavajući saradnju sa Cambridge Assessment English, članstvom u organizaciji YALS, saradnjom sa YORK Associates i učešćem u projektu Erasmus+, stalno u toku sa promenama u obrazovanju, i uvek radi na unapređivanju kvaliteta nastave.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar