Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SNS: Tanasković verbalno nasrnuo na direktora JKP "Gradsko zelenilo"

post-title


U našu redakciju stiglo je saopštenje informativne službe Gradskog odbora Srpske napredne stranke Čačak koje prenosimo u celosti:

Drsko, bezobrazno i nasilničko ponašanje, koje je postalo "zaštitni znak" predsednika Odborničke grupe Dveri u Skupštini grada Aleksandra Tanaskovića, ponovo je kulminiralo drugog dana zasedanja lokalnog parlamenta. Očito nezadovoljan ulaskom Dveri u Savez za Srbiju i sunovratom svoje političke karijere, Tanasković je sebi dao za pravo da u skupštinskom holu verbalno nasrne na direktora JKP "Gradsko zelenilo" Dragana Nikolića, uputivši mu sijaset pretnji, na šta Nikolić nije reagovao. Kada je video da mu ova provokacija nije uspela, u prisustvu više svedoka Tanasković se povišenim tonom i neprimerenim rečima obratio članu Gradskog veća dr Slavici Dragutinović, dovevši je na ivicu suza.

Reagujući na ovakvo Tanaskovićevo ponašanje, predsednik Odborničke grupe "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje" Aleksandar Maksimović je zatražio da se u skupštinskom holu i sali pojača obezbeđenje, pošto je prvi čovek Dveri u lokalnom parlamentu već poznat i osuđen kao nasilnik, pa bi posledice njegovog divljanja mogle da izazovu nesagledive posledice po parlamentarizam u Čačku.

Za divno čudo, niko od odbornika opozicije, koji se zalažu naročito za zaštitu žena i njihovih prava, nije reagovao ni javno osudio još jedan bezumni akt Aleksandra Tanaskovića usmeren protiv gradske većnice Dragutibović, majke četvoro dece.

O doslednosti i "poštenju" Dverjana govori još jedan detalj sa drugog dana zasedanja Skupštine Čačka. Naime, odbornik Radisav Racković se u sali prvi put pojavio u 17:40 i uredno uzeo prijavni i odjavni listić, kako bi naplatio punu dnevnicu, mada je na zasedanju bio prisutan svega par sati. Ono što predstavlja vrhunac licemerja je da Racković sebi daje za pravo da istoga dana sa skupštinske govornice postavi pitanje kako se troše pare građana Čačka!!!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar