Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



LETO JOŠ U PUNOJ SNAZI: Očekuju nas temperature do 30 stepeni

post-title


Narednih dana temperature iznad proseka za ovo doba godine. U Srbiji će danas, kako meteorolozi kažu, biti toplo i u većem delu pretežno sunčano vreme.

Toplo i sunčano, pravo letnje vreme, nastaviće se i u narednih desetak dana. Temperature će biti iznad proseka za ovo doba godine, a u najtoplijem delu dana biće i do 30 stepeni!

U Srbiji će danas, kako meteorolozi kažu, biti toplo i u većem delu pretežno sunčano vreme. Ujutru i pre podne, u severnim, a sredinom dana i posle podne u ostalim krajevima, očekivan je lokalni razvoj oblačnosti, kratkotrajna kiša ili pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab vetar, umeren severozapadni, a u Vojvodini i Istočnoj Srbiji, povremeno i jak. Najniža temperatura biće od 13 do 18 celzijusa, a najviša do 28 stepeni.

Drugog dana vikenda biće pretežno sunčano i toplo, duvaće slab vetar, a temperature će dostizati od 25 do 30 stepeni.

Početkom sledeće nedelje nastaviće se pretežno sunčano i toplo vreme, duvaće slab vetar i umeren jugositočni, a temperature će biti od 16 do čak 30 stepeni. Slično vreme i u utorak, sa temperaturama od osam do 30 stepeni.

Kako meteorolozi kažu, uglavnom sunčano i toplo vreme, sa temperaturama višim od očekivanih za sredinu i poslednju trećinu septembra, biće sve do kraja iduće nedelje!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar