Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Očekuje se da sutra bude završena 24. sednica Skupštine grada

post-title


Odbornici Skupštine grada Čačka nastaviće u ponedeljak 24. sednicu koju su započeli protekle srede.

Sednicu je do sada obeležilo nekoliko prekida zbog nedostatka kvoruma, ali i zbog uzavrele atmosfere između odbornika opozicije i predsednika Skupštine grada Igora Trifunovića.

Do kraja ove sednice odbornici bi trebalo da raspravljaju o predlozima plana detaljne regulacije na potesu kamenolom „Sušica“ – Zdravljak i izmenama i dopunama Plana generalne regulacije „Atenica – Kulinovci“.

Na dnevnom redu su predlog o cenama prevoza putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju, zatim konkurs za izbor direktora Javnog komunalnog preduzeća za vodovod, održavanje čistoće i pijaca „Moravac“ Mrčajevci, kao i predlozi Komisije za kadrove i mandatno-imunitetska pitanja.

Odbornici su do sada usvojili rebalas budžeta i raspravljali o izveštaju o izvršenju budžeta za prvih šest meseci, kao i o poslovanju Javno komunalnih preduzeća i ustanova Moravac, Gradsko zelenilo, Gradac, Komunalac, Naučno tehnološkog parka, Sportskog centra Mladost i Turističke organizacije Čačak.

Na sednici se raspravljalo o programu održavanja javnih zelenih površina, kao i o Programu održavanja, zaštite i razvoja opštinskih puteva, ulica i nekategorisanih puteva na teritoriji Čačka za 2018. godinu.

Sutrašnja sednica počinje u 10:00 sati, a nakon rasprave glasaće se o svim tačkama dnevnog reda.

Media portal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar