Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni tiket u podne: Miodrag Mijo Starčević tipuje za školovanje Une Stepanović

post-title


Ni manje, ni više, nego 835. put vam se obraćamo humanitarno - kladilačkim pozdravom. Svakoga dana, uz MOZZART je novi igrač iz plejade poznatih koji su do ovoga časa propisno overili 133 dobitna listića, i u humanitarne svrhe s nama podelili ukupno 7.822.960, 00 dinara.

Ovu podnevnu partiju plemenite opklade ispucava Miodrag Mijo Starčević, fudbalski trener koji trenutno radi u Kini. Kako je Miodrag igrao, videćemo odmah, a pre nego što krenemo u bet analizu, obaveštavamo vas da današnji ukupni koeficijent iznosi 6,27, koliko nose fiks partije za četiri odabrana para. Kvotu razume se množimo sa stalnom MOZZART uplatom od 10.000 dinara, s kojom naš gost dolazi do potencijalno dobitne sume od 62.700 dinara. Po odluci gospodina Starčevića, imenovana suma će biti prosleđena za školovanje talentovane balerine Une Stepanović ukoliko naš današnji tiket prođe ispit na odabranim fudbalskim susretima.

Srećno Miodraže…

Prvi par, stiže nam iz Premijer lige. Na utakmici LIVERPUL – SAUTEMPTON, zna se ko je nominalno gazda, tačnije ko je za čistu peticu… Liverpul svakako, budući da je pobednički rešio svih pet do sada odigranih kola, što je u poređenju s samo jednim slavljem Sautemptona, najava čistog fiksa bez potrebe da ga dodatno obrazlažemo. Gol razlika Liverpula u ovom momentu iznosi 11:2, dok Sautempton barata sa 6:6. Dakle, domaćin je i više nego efikasan u odbrani, kao i u napadu. “Vera u jedinicu, za mene je vera u prolaznu kvotu koju namenjujem Uni”, kaže Miodrag, i kreće dalje niz listu.

Na utakmici smo MANČESTER JUNAJTED – VULVERHEMPTON. Domaćin je, pa to i fudbalski laici verujemo da znaju favorit, ali nije da ne bi trebalo makar malo da razmisli zbog čega je Vulverhempton samo jednom poražen u minulih pet kola. Junajted zbog parnih žutih kartona neće moći da računa na našeg Nemanju Matića, ali i na još četvoricu igrača, u koje ubrajamo i Rašforda koji je takođe pocrveneo. Vulverhempton je kompletan, i s gol razlikom od 5:5 zaista perfektan za tim koji je pridružen eliti iz Čempionšipa. “Jedinica ponovo, ikako Matića nećemo gledati na terenu”.

Španijo, evo nas! Utakmica HETAFE – ATLETIKO MADRID, svakako je bojište sa koga gosti tipuju na pun fudbalski plen svesni činjenice da je jedina pobeda protiv Rajo Valjekana premala za renome kluba. Hetafe se nije osramotio u prva četiri kola, budući da sramota svakako nije poraz u prvom kolu od Real Madrida, pri rezultatu 2:0. S takvim rezultatima u retrovizoru, Hetafe će sigurno pokušati da iznenadi Madriđane koji ih tradicionalno nadigravaju s rezultatima koje kladioci još pamte i kroz NG, ali i 0-2 ishode. “Vreme je da Atletiko Madrid preokrene tok svojih rezultata s jednom MOZZART dvojkom”…

Zaključni, četvrti kladilački udarac obavljamo na susretu BRAJTON – TOTENHEM. Gosti su u prvih pet kola zabrljali na poslednja dva susreta, budući da su GG3+ ishodima poraženi od Votforda i Liverpula. Kladiocima neka je na znaje da su upravo oni sve do sada odigrane mečeve završili s 3+ ishodima, dok je GG4+ na Brajton prošlo ukupno tri puta. Utakmice na kojima je ta igra s Brajtonom u kombinaciji prošla, donele su iznenađujući kec protiv Mančester Junajteda, i dva X ishoda sa Fulamom i Sautemptonom. Poslednji okršaj ovoga para iz aprila meseca zabeležen je kao remi, pri konačnih 1:1 za prekid perioda dominacije Totenhema koji datira od 2005. godine. “Dvojka na Totenhem i tačka na naš tiket”, rekao je naš današnji gost, a zatim u prvom licu jednine progovorio za MOZZART Sport o sebi…

“Kao fudbaler igrao sam u Slobodi iz Užica duži niz godina, i bio član generacije koja je 1993. prvi put ušla u Prvu ligu Jugoslavije. Zajedno sa golmanom Koraćem odigrao najviše utakmica za ovu ekipu. Na poziv Đorića i Caneta Prelića zajedno sa Sašom Simićem dolazim u Borac iz Čačka, zapravo u generaciju koja je 1994. prvi put ušla u najviši rang. I među Zebrama, bio sam igrač koji je odigrao najviše utakmica. Zatim odlazim u Sutjesku i sa njom takođe, već 1996. ulazim u elitni rang takmičenja. Dve godine proveo sam u Tampereu u Finskoj. Ponovo se zatim vraćam u Borac, a nakon toga u Metalac gde sam završio karijeru.

Kao trener samostalno sam vodio Metalac, Zlatibor iz Čajetine, Prijevor i Polet iz Ljubića. Kao pomoćnik sigurno uz Zvonka Vargu i Izeta Ljajića imam najvise utakmica u Super ligi Srbije. Govoreći o tome, mislim na Borac, Metalac, Napredak, Radnički iz Kragujevca i Hajduk sa Liona. Sarađivao sam sa Kosanovićem tri puta, Neškom iz Lučana i Kuzeljevićem po dva puta... Zatim, bio sam u timu s Bogijem Bogićevićem, Dejanom Vukićevićem, Zvonkom Živkovićem, Miodragom Radanovićem, Slavkom Vojičićem i Ljubišom Stamenkovićem. Svima sam bio prvi saradnik i više od toga. Poslednjih godinu i po radim u Kini. Prvo kao direktor omladinske škole u klubu Meng Zeng u gradu Baotou. Poslednjih šest meseci sam koordinator u fudbalskoj akademiji Džoj soker u Šenženu, i trener mlađih kategorija. Iskreno se nadam da ću se do kraja godine vratiti radu sa seniorima u profesionalnom fudbalu”.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar