Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SNS: Kritike stižu od onih za čije vlasti grad Čačak nije dobio ništa

post-title


Saopštenje Informativne službe GrO SNS Čačak

- Takozvani Savez za Srbiju, čiji je isključivi cilj dolazak na vlast po svaku cenu, još jednom je pokazao svoje pravo lice. Okupili su se oni koji su poznati po lopovlucima, pozivima na krvoproliće, a sada podstiču i na silovanje žena koje ne misle kao oni. Znaju samo da lažu, kradu i sada vidimo šta bi radili svim ženama u Srbiji da dođu na vlast.

Oni koji su privredu naše zemlje zavili u crno, pogasili na stotine hiljada radnih mesta, ostavili nebrojene porodice bez egzitencije, ponovo obećavaju "kule i gradove", kako bi im građani Srbije dali savoj glas na izborima.

Đilas, Jeremić, Stefanović, Obradović i ostala bratija misle da mogu besmislenim pričama da pariraju radu i rezultatima Srpske napredne stranke, svemu onome što je predsednik Aleksandar Vučić učinio za naš narod. A učinio je mnogo. Međunarodni rejting Srbije podignut je na najviši nivo ikada, rast bruto društvenog proizvoda u prva dva kvartala 2018. godine je među najvećima u Evropi, po prilivu stranih investicija i otvaranju novih radnih mesta lider smo u regionu.

Posle više od 30 godina Čačak je dobio modernu industrijsku zonu, odmah zatim i dva velika investitora, koji će zaposliti više od 1.000 Čačana.

Kritike stižu od onih za čije vlasti grad Čačak nije dobio ništa, sem zatvorenih fabrika i bezperspektivnosti. SNS i Aleksandra Vučića kritikuju oni koj nisu uradili ni kilometar auto puta za naš grad, dok Čačak danas postaje raskrsnica svih najvažnijih putnih pravaca u Zapadnoj Srbiji.

Na građanima Srbije je da daju svoj sud na nekim narednim izborima i da ukažu poverenje onima koji rade i beleže rezultate ili onima koji danonoćno prete, vređaju i lažu, a kapital su stekli preko leđa naroda, koji je bivao sve siromašniji, a oni sve bogatiji, navodi se u saopštenju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar