Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačani goste sarajevske Sparse u ABA 2 ligi

post-title


Posle letnje pauze došao je trenutak da krene nova, nadamo se, uspešna sezona po Borac. Klub će ponovo igrati na dva fronta, a prva startuje ABA 2 liga. U premijernoj utakmici rival igračima Borca biće ekipa Spars iz Sarajeva, a duel će biti odigran u hali kraj Morave u četvrtak 27. septembra sa početkom u 20.00 časova.

Mečevi koje je Borac odigrao kod kuće u pripremnom periodu ohrabruju pred start regionalnog takmičenja. Naime, u pet duela Čačani su zabeležili isti broj pobeda, mahom ubedljivih. Shodno tome, tim Jovice Arsića je spreman za izazove koji ga očekuju na dva fronta, u ligama čiji je kvalitet značajno porastao.

O nekoliko bitnih stvari pred početak nove sezone porazgovarali smo sa direktorom Borca Markom Ivanovićem.

Tim je skockan i spremno dočekuje nastupajuću takmičarsku godinu.

,,Sve je spremno za početak sezone. Odigrali smo nekoliko prijateljskih utakmica kod kuće, ali i na strani. Verujem da smo izvršili korektne pripreme. Nadam se da će igrači koji su se kasnije priključili timu biti spremni za izazove koji nas očekuju. Doduše, Nikola Kočović je doživeo povredu na poslednjoj pripremnoj utakmici, tako da ostaje da se nadamo da će se oporaviti što pre, jer je pokazao da je izuzetno važan šraf u timu”, kazao je direktor Borca.

U premijernoj utakmici ABA 2 lige rival će biti Sparsi. Reklo bi se na prvi pogled, izuzetno nezogdan protivnik.

,,Ne samo Sparsi, već su se sve ekipe ozbiljno pojačale pred početak ABA 2 lige. Neću pogrešiti ako kažem da će svaka utakmica biti derbi. Interesanto je da za Sparse nastupaju dva naša bivša igrača, Nemanja Protić i Draško Albijanić. To je tim koji je zamenio Bosnu u ovom takmičenju, i sigurno će predstavljati ozbiljnog konkurenta. Očekujem dobru košarku u prvoj utakmici”, dodao je Ivanović.

Nema sumnje da su se Čačani uželeli dobre košarke u dvorani kraj Morave.

,,Očekujemo od naših sugrađana razumevanje i podršku tokom ove sezone. Žreb je odlučio da u prva četiri kola imamo izuzetno jake protivnike, tako da će nam navijanje biti od velike pomoći. Čačani su nebrojeno puta dokazali da su važan faktor u celoj priči”.

Bitan podatak za sve ljubitelje košarke u Čačku jeste da je u danas počela prodaja sezonskih ulaznica.

,,U ponedeljak 24. septembra počela je prodaja sezonskih ulaznica. Za odrasle cena će biti 4.000, a za đake i studente 3.000 dinara (uz važeći dokument). Prodaja će se odvijati na blagajni kluba svakog radnog dana od 10 do 16 časova. Odigraćemo preko 30 utakmica kod kuće, tako da mi u klubu smatramo da su cene sezonskih ulaznica povoljne i u skladu sa trenutnim prilikama. Takođe, zamolio bih donatore da ukoliko su u mogućnosti zamene svoje propusnice u prostorijama kluba. To će moći da učine svakog radnog dana od 9 do 15 časova. Želim da naglasim da stare propusnice neće važiti”.

Takođe, klub je već odredio i cene pojedinačnih ulaznica.

,,Pojedninačne ulaznice za utakmice ABA 2 lige koštaće 300 za odrasle, a 150 dinara za đake. Što se tiče mečeva KLS - a, odrasli će karte plaćati 200, a đaci 100 dinara”, zaključio je Marko Ivanović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar