Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Otvoren Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata

post-title


U 2017. godini, nekoliko projekata je finansirano u Čačku, među kojima i projekat Aktivista Kancelarije za mlade "Staza tolerancije i kreativnosti" kojim je uređen prostor SC Mladost i postavljene kante za otpad kao i klupice koje ulepšavaju deo pored obale Morave, odnosno trim staze.

Resurs centar za Zlatiborski i Moravički okrug, Udruženje za društveni razvoj mladih “Interaktiv”, u saradnji Kancelarijom za mlade Čačak, Kancelarijom za mlade Bajina Bašta, Kancelarijom za mlade Užice, Kancelarijom za mlade Prijepolje i Mladim istraživačima Srbije, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, u okviru programa MLADI SU ZAKON raspisuje: KONKURS za finansiranje OMLADINSKIH VOLONTERSKIH PROJEKATA U CILJU PODSTICANJA AKTIVIZMA I VOLONTIRANJA MLADIH

Ako ste kreativni, hrabri, humani, ako želite da omogućite kvalitetniji život vršnjacima, mladima, ali i drugim sugrađanima u svojoj lokalnoj zajednici i imate između 15 i 30 godina, učestvujte u programu MLADI SU ZAKON koji se realizuje devetu godinu zaredom u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih širom Srbije!

O MOŽE DA SE PRIJAVI?

Na konkurs se mogu prijaviti udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, mladi koji dele zajednički hobi, mladi nekog sela, ulice, naselja, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Zlatoborskog i Moravičkog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.

IZNOS SREDSTAVA, VREME PRIMENE I FINANSIRANJA PROJEKATA

Predloženi omladinski volonterski projekti bi trebalo da budu sprovedeni u periodu od 29. oktobra do 1. marta 2019. godine.

Vrednost jednog omladinskog volonterskog projekta može iznositi između 30.000,00 i 100.000,00 dinara.

KAKO DA SE PRIJAVITE?

Pošaljite popunjen obrazac za pisanje predloga ideje omladinskog volonterskog projekta do 04. oktobra 2018. godine u 23.59h na email: uginteraktiv@gmail.com ili poštom na sledeću adresu: Save Kovačevića 5, 34000 Kragujevac, sa naznakom: „MLADI SU ZAKON – prijava na konkurs“.

U prilogu pdstavljamo smernice konkursa i prijavni formular

Konkurs Mladi su zakon 2018.

obrazac za pisanje predloga 2018



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar