Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Evropski dan jezika obeležen u osnovnim školama Milica Pavlović i Preljina

post-title


U sredu, 26. septembra, u holu Osnovne škole "Preljina" u Preljini, održane su prezentacije i izložba povodom Evropskog dana jezika. Učenici škole, zajedno sa nastavnicima stranih jezika upriličili su ovaj događaj.

- Evropski dan jezika se obeležava od 2001. godine svakog 26. septembra. Na ovaj način širi se svest učenika o važnosti učenja jezika, u cilju podizanja nivoa višejezičnosti i međukultrurološkog razumevanja.

Evropski dan jezika obeležen je i u Osnovnoj školi "Milica Pavlović". Kao i ranijih godina, tako je i ove godine ova škola dala svoj doprinos ovom danu. U organizaciji ove manifestacije učestvovali su nastavnici engleskog, nemačkog i srpskog jezika. Učenici starijih razreda organizovali su štandove i pripremili raznovrsne radionice i igre i pokazali izuzetnu kreativnost i zainteresovanost.

- Veliki broj učenika od četvrtog do osmog razreda, kao i kolega, bili su gosti na ovoj manifestaciji i sa velikim zadovoljstvom učestvovali i rešavali zadatke. Naravno, bilo je i skromnih nagrada za pobednike. Zadovoljni posećenošću i interesovanjem, unapred se radujemo nastavku tradicije, ističu iz ove čačanske škole.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar