Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni tiket u podne: Duško Nikolić tipuje za Crveni krst u Čačku

post-title


Dok čeka da njegovi i Grbićevi puleni izlete na crtu Kariokama, madridski i rimski derbi su mera plemenite opklade odbojkaškog stručnjaka.

Prvi par tiketa Duška Nikolića, režiraju ROMA i LACIO. Šta očekivati na rimskom derbiju? Na Lacio treba računati, budući da je gostujuća ekipa složila četiri pobede nakon poraza od 2:0 koji im je priredio vodeći Juventus golovima Pjanića i Mandžukića u drugom kolu Serije A. Roma je dobila fenjeraški Frozinone u proteklom kolu, prekinuvši tako tešku seriju naizmeničnih poraza i remija. Poslednji susret ovoga para iz aprila meseca okončan je bez golova, a sada deluje da će se čudo desti ukoliko mreže i na ovom meču budu mirovale.

“Ne verujem u čuda, ali verujem u GG igru”, kaže Duško Nikolić, i ide dalje putem parova iz današnje, zaista grandiozne MOZZART ponude.

Sledeća utakmica zanimaće navijače Crvene zvezde. Pogađate, reč je o meču NICA – PSŽ, odnosno o utakmici u koju Parižani ulaze u jeku priprema za suočenje s timom iz Ljutice Bogdana. Lider francuskih terena, poslednji put je od Nice izgubio sa 3:1 u aprilu 2017. godine. Ipak, ne treba zaboraviti ni da će PSŽ najverovatnije odmarati neke od fudbalera zbog Lige šampiona, ali da ni to ne bi trebalo da im smeta, govori gol razlika koja u savršenom skoru sa sedam pobeda iz isto toliko prvenstvenih kola koja iznosi 24:6.

“PSŽ je dovoljno jak da kobinujem, odnosno da odigram 2&3+...

Igrom stižemo do utakmice JUVENTUS – NAPOLI. Juve je moćna mašinerija sam po sebi. Sastav u kom igra Ronaldo, mora biti takav, a visoke ambicije kluba preslikava i besprekoran učinak na prvih šest utakmica Serije A! Uprkos toga, daleko od toga da nema straha, odnosno da domaći mogu lagodno pristupiti Napoliju. Naravno, derbi vrha tabele zahteva ozbiljnost budući da Napopoli do sada ima pet pobeda i poraz od Sapdorije od 3:0, koji im je u trećem kolu došao tek kao opomena. Treba se setiti i da je Napoli poslednji put savladao Juventus u aprilu, i to s minimalnim rezultatom.

“Jedinicu na Juve ne dovodim u pitanje, to je za mene čist fiks na domaćina”.

ČELSI – LIVERPUL, utakmica je od koje takođe očekujemo prolazno tipovanje. Domaćin je dobar, a Liverpul sjajan. Biće ovo u pravom smislu te reči derbi Premijer lige, budući da je Čelsijeva jedina mrlja do sada, ako se to tako može nazvati, X u prošlom kolu protiv Vest Hema. Liverpul je nanizao svih šest pobeda, a krasi ga i vrhunska gol razlika od 14:2. Biće ovo šansa za Liverpul da preokrene zlu sreću koja ga protiv Čelsija prati još od 2016. godine, i poslednjeg trijumfa od 1:2. Ekipa današnjeg domaćina poslednji put je savladala Liverpul u Karabao kupu pre samo koji dan sa 1:2.

Smatram da GG igra neće skrenuti, pa zato i ostalim kladiocima savetujem da probaju s istim tipom“!

Za kraj, ostavljamo madridski derbi. Utakmica REAL MADRID – ATLETIKO MADRID, svakako spada u prvu liniju najinteresantnijih mečeva dana, a šta očekivati od ovog susreta, najbolje govore naredni redovi. Đulen Lopetegi je iz prve ruke na svom debiju osetio moć Atletiko Madrida, kada su njegovi puleni u UEFA Superkupu poraženi s 2:4, ali tek u produžetcima susreta okončanog s X ishodom u regularnom toku. Setimo se i da Realu ova utakmica pada u nezgodan čas, odnosno odmah nakon poraza od 3:0 u utakmici sa Seviljom. Atletiko nije poražen na protekle tri utakmice, a fudbaleri gostujuće ekipe dobro pamte prvi dan septembra, kada ih je Selta Vigo tukla s 2:0. Sa kladilačkog aspekta, veoma je interesantan podatak da su se protekla tri susreta ovoga para u regularnom toku okončala remi ishodima.

„Kombinujem 1X&0-2, to je izgledan tip za odličnu kvotu 2,25“, zaključio je naš gost, o kome ćemo u nastavku reći par reči.

Ljubav prema odbojci Duška Nikolića je vukla da uđe i u trenerske vode. Od Željka Bulatovića, prvog trenera Crvene zvezde, ispekao je trenerski „zanat“, a umeće i veštinu  vođenja ekipe pokazao je veoma brzo. Crvena zvezda je sa trenerom Duškom Nikolićem na čelu, osvojila veliki broj titula, počev od triple krune, dvostrukog Super kupa i Kupa, kao i Prvenstva Srbije. Što se međunarodne scene tiče, postigli su veliki uspeh samim tim što su stigli do četvrtfinala Čelendž kupa. Crvena zvezda je postizala sjajne rezultate, a Duško je postao njen najtrofejniji trener. Posle Zvezde, vodio je Šomon, a potom i Finikas. Danas je pomoćni trener i glavni asistent Nikoli Grbiću, treneru muške odbojkaške reprezentacije. Danas je veliki dan za obojicu, jer srpskim odbojkašima na putu stoji veliki Brazil…

Poželimo našem gostu svu sreću i na utakmici polufinala Svetskog prvenstva koja se igra danas od 17 časova!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar