Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Jedno su reči, a drugo dela 

post-title


-"Start up" centar pri Naučno-tehnološkom parku, nije prva već jedna u nizu konkretnih mera koje gradsko rukovodstvo preduzima kako bi se stvorila povoljna poslovna klima u Čačku i kako bi mladi mogli da se usavršavaju, uče i rade u svom gradu, ističe Dušan Radojević, član Gradskog veća za mlade i kulturu.
-Jedan takav centar ima za cilj da mladim IT korisnicima pruži svu tehničku i logističku podršku kako bi razvili svoje tehnološko-inovativne ideje i obezbedili sebi posao. To svakako ima za cilj da naši studenti i učenici sa IT smerova nakon školovanja ostanu u Čačku. Kao što i otvaranje fabrika, auto-put, razne subvencije, aktivne mere politike zapošljavanja, sanacija i izgradnja putne infrastrukture, ulaganje u sport, kulturu, socijalnu zaštitu i kreiranje sadržajnije društvene ponude imaju isti cilj. Svaki predlog koji ide u korist mladima, svaka aktivnost koja mladima popravlja položaj u društvu, podržana je od strane gradonačelnika Miluna Todorovića i to ne samo rečima već i delima.
Onaj ko misli dobro mladima, potrebno je manje da priča, a više da radi jer pričom da je Čačak mrtav grad, promocijom nasilja, agresije, svih vrsta diskriminacije, podelom naših sugradjana na "starosedeoce" i "došljake" ne dobijamo ništa sem praznih fraza koje nikom nisu od koristi. Ako stvarno žele dobro, trebalo bi da se ugledaju na Miluna Todorovića jer on svakodnevno dokazuje delima da su mu mladi prioritet, navodi Radojević.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar