Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kadeti Mladosti u Triglav ligi Srbije

post-title


Kadeti Mladosti su u potpunosti opravdali ulogu favorita. Ekipa Aleksandra Bjelića je sa maksimalnih pet pobeda overila plasman u Triglav ligu Srbije. Kvalifikacije koje su prethodnih pet dana održane u hali kraj Morave su donele potpunu dominaciju Čačana koji će nastupati u elitnom kadetskom rangu. Redom su pred ekipom Mladosti “padali“ Sloboda, Play off, Užice, Ivanjica i Crnokosa.

“Mi nismo bežali od uloge favorita, ali moram napomenuti da smo imali određenu dozu pritiska jer faktički sudbina cele sezone se određuje na njenom početku. Ostvarili smo zacrtani cilj i bez poraza se plasirali u Triglav ligu. Nastup u najkvalitetnijem rangu će biti od kapitalne vrednosti za ove dečake. Oni su prošle sezone igrali Međuokružnu ligu i to će im mnogo značiti. Dolaskom braće Ilića iz Gornjeg Milanovca smo popunili ekipu i verujem da ćemo biti respektabilan takmac svim rivalima u Triglav ligi. Zaokružili smo sjajne rezultate čačanskih juniora i kadetkinja, tako da se iskreno nadam da ćemo dati svoj doprinos jednoj uspešnoj sezoni čačanske košarke. Još jednom čestitam igračima na uspehu koji treba da im bude veliki vetar u leđa za dalji naporan rad“ – rekao je trener kadeta Mladosti Aleksandar Bjelić.

Po kalendaru takmičenja Triglav kadetska liga bi trebalo da počne 13. oktobra. Plasmanom kadeta i juniora u najkvalitetniji rang takmičenja, Mladost se svrstala među malobrojne koji će imati timove u obe lige koje se igraju na prostoru cele Srbije.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar