Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dveri ponovo traže ostavku Todorovića SNS: Obradović nikad ne greši, jer ništa i ne radi

post-title


Dveri se pitaju ko je na vlasti poslednjih 6 godina, ako nije SNS, i zar nije očigledno da jedino i samo oni mogu biti odgovorni za sve propuste u gradu Čačku? Ako Milun Todorović želi da proveri koliko on ima podrške u gradu Čačku, neka se kandiduje pod svojim imenom, a ne da se kao tzv. „uspešan političar“ zaklanja iza imena Aleksandra Vučića, a kao tzv. „uspešan privrednik“ iza imena Mielnka Kostića.

- Ova izjava, je prema mišljenju odborničke grupe Dveri i članova Dveri, izraz dubokog poimanja stvari i želje, Miluna Todorovića, da svi mladi, pametni i obrazovani mladi ljudi odu iz Čačka kako bi Milun Todorović i njemu slični mogli da rade šta i kako žele. Ovo je sramota koja će Miluna Todorovića pratiti ceo život. Pošto je, kako izjavljuje Milun Todorović, preumoran, i pošto, kako priznaje radi više poslova, i pošto ne može da odgovori izazovima mesta gradonalenika, mi tražimo da se smesta povuče sa mesta gradonačelnika i da da ostavku, navode Dveri u saopštenju.

Nakon novog saopštenja Dveri oglasila se i Srpska napredna stranka.

- Niko, zaista, ne očekuje da je Aleksandar Tanasković u stanju da razume poruke gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića, ali se barem nadamo da će prestati da svakodnevno dokazuje koliko je neprosvećen i ograničen.

Možda Todorović nije uspešan i nadaleko “čuven” bankar kao Tanasković, ali smo sigurni da svoj posao radi veoma dobro i odgovorno. Istina, malo nas čudi kako tako veliki bankar sa iskustvom ne može da nađe posao, već je kao tehničko lice zaposlen u Dverima. Dakle, Tanasković nije razumeo gradonačelnika, jer on nije ni rekao da je Obradović za bilo šta kriv. Da bi bio kriv, morao bi da pobedi na izborima i preuzme odgovornost, a kako je to naučna fantastika on zbilja ne može nigde ni da pogreši, jer ništa i ne radi.

Gradonačelnik je samo ukazao na dve stvari. Prvo, istakao je na to da Obradović traži njegovu ostavku zbog lapsusa, a svoju nije podneo posle poraza u rodnom selu i debaklom u rodnom gradu na predsedničkim izborima. Treba dodati, kada smo već kod lapsusa, da je Obradović kao navodno veliki vernik, nedavno čestitao građanima i vernicima Veliki petak, dan Hristovog raspeća, najtužniji dan za sve hrišćane.

Svako dobronameran i realan će pozdraviti otvaranje inovacionog start ap centra i razumeti da on služi kao podrška mladima da ostanu u Čačku. Zlonamerni i željni vlasti će od toga praviti pompu, pošto drugi program nemaju.

Što se tiče privatizacija u Srbiji, Tanasković je pobrkao lončiće, jer su privatizaciju u Srbiji i Čačku posle 2000. godine sprovodili DS i DSS i jedni i drugi koalicioni partneri Dveri. O njima su Dverjani govorili da su kriminalci i lopovi, da treba ispitati pljačkaške privatizacije, a danas su u koaliciji sa njima. Zbog toga njihova reč u ovom gradu ne vredi i ne služi ničemu. Što bi rekao naš narod, pas laje, vetar nosi, navodi se u saopštenju informativne službe GO SNS Čačak.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar