Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



KK Čačak 94 počinje ligu gostovanjem u Priboju

post-title


Došao je trenutak za početak Prve muške regionalne lige – Zapad B. Fortuna je želela da Čačak 94 u prva dva kola igra na gostujućim terenima, a prvi rival biće KK Priboj. Pripreme su odrađene na pravi način, ekipa je bez poraza u tom periodu, tako da su svi igrači spremni kao zapete puške za brojne izazove koji ih očekuju u ligi. Strateg čačanske ekipe Zoran Stefanović napominje da je malo nezgodno za tim što u prve dve runde putuje na gostovanja.

,,Prvi protivnik u ligi biće nam Priboj, veoma nezgodna ekipa. Doduše, ove godine neće biti lakih rivala, jer su se svi dobro pojačali. U prve dve runde putujemo na gostovanja, što je malo škakljivo. Ipak, moramo savladati te prepreke”, reči su trenera Čačka 94.

Dobra uvertira za početak lige napravljena je u prošlu subotu, kada je savladana Crnokosa, ekipa koja će biti rival Čačanima već u drugom kolu.

,,Nedavno smo odigrali meč protiv Crnokose, tima koji će nam biti direktni rival u utakmici drugog kola. Dobro je što smo odmerili snagu sa jednim korektnim sastavom”, rekao je stratega čačanskog tima još dodavši. ,,Naš glavni cilj je plasman među četiri najbolje ekipe u grupi, a zatim i borba za viši rang takmičenja. Bili smo prinuđeni da se odreknemo četiri važna igrača, jer je limitiran broj košarkaša iznad 27 godina koji imaju pravo učešća u ligi”.

Ipak, trener Čačka 94 poručuje.

,,Šta je tu je, borićemo se koliko budemo mogli, kako u ovoj utakmici, tako i čitave sezone”, završio je Zoran Stefanović.

Jedan od najiskusnijih i najboljih igrača čačanske ekipe Miljan Radisavljević smatra da je tim spreman za izazove koji ga očekuju.

,,Što je planirano za pripremni period, to je i odrađeno. Sve je proteklo u najboljem mogućem redu. Novajlije su se dobro uklopile u sastav, tako da sa velikim nestrpljenjem očekujemo početak lige. Svi u sastavu su željni košarke i dokazivanja”, kazao je bek čačanskog tima.

Pozitivna stvar je to što Čačak 94 nema poraz u pripremnom periodu.

,,Istina, jesmo neporaženi, ali smatram da to i nije previše bitno. Ono što je važno jeste da moramo biti najbolji onda kada to bude najpotrebnije. Za utakmicu protiv Priboja pripremali smo se određeno vreme, tako da smo spremni za taj duel. Jedva čekamo da odmerimo snagu sa svim rivalima, pa tako i sa Pribojem”, dodao je Miljan Radisavljević.

Utakmica između ekipa KK Priboj i KK Čačak 94 zakazana je za subotu 6. oktobar, a početak je u 18 časova. Meč će biti odigran u Hali sportova u Priboju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar