Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



KK Čačak 94 poražen u duelu sa Pribojem

post-title


U 1. kolu Prve muške regionalne lige – Zapad košarkaši Čačka 94 poraženi su na gostovanju u Priboju od istoimene ekipe rezultatom 101:88 (19:23; 32:18; 19:30; 31:17).

Ovim porazom igrači iz grada na Moravi prekinuli su dobru seriju pobeda započetu u prva dva kola Kupa. Ipak, kako je reč tek o prvoj utakmici u šampionatu, biće dovoljno vremena da ekipa pokaže sav svoj potenicijal. Eto, prava prilika pružiće se već u ponedeljak protiv Slobode.

Sumirajući utiske sa susreta, trener Čačka 94 Zoran Stefanović ističe da je nepravedno suđenje imalo bitan uticaj na tok meča.

,,Lepo smo otvorili utakmicu. U jednom momentu imali smo prednost od osam poena. Ipak, čudne sudijske odluke dovele su meč do haosa. Moji igrači su morali da pretrpe po tri udarca da bi im bio suđen faul. Tada se protivnik probudio i sve se preokrenulo. Zvuči neverovatno da smo tada primili 20 trojki. Prosto, nije bilo odbrane od raspoloženih šutera Priboja“, kazao je Stefanović i nastavio. ,,Ovo je tek prvo kolo. Na nama je da se u svakom naredno duelu borimo koliko možemo, pa ni rezultat neće izostat“, završio je trener Čačka 94.

Kapiten ekipe Čačak 94 Nebojša Zimonjić naglašava da je očekivao veliku borbu u Priboju, što se na kraju i obistinilo.

,,Znali smo da nas očekuje teško gostovanje u Priboju, pa smo se shodno tome i pripremali. Dobro smo otvorli utakmicu, ali zbog par očiglednih sudijskih grešaka ušli smo u loš ritam. Na sve se to nadovezao dobar šut za tri poena Priboja, a naša loša odbrana. Doduše, krajem treće deonice uspeli smo da smanjimo zaostatak, čak i da preuzmemo prednost, ali to nije dugo trajalo. Priboj ponovo vezuje nekoliko trojki, a zatim uspeva da sačuva prednost do kraja meča, uz očiglednu nalonost sudija. Ipak, mi se okrećemo utakmici Kupa protiv Slobode“, reči su Nebojše Zimonjića.

Već za dva dana igrače Čačka 94 očekuje novi, veliki izazov. Naime, u okviru 3. kola Kupa Srbije igrači iz grada na Moravi sastaće se u Hali sportova u Atenici sa Slobodom iz Užica, učesnikom KLS – a. Svakako, to će biti veliko iskušenje, ali i lepa prilika za dokazivanje. Početak meča zakazan je za ponedeljak u 17:30.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar