Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kros "RTS"-a u Zaječaru u znaku "ČAAK"-a

post-title


Ovogodišnja serija kroseva "RTS"-a krenula je 6. oktobra iz Zaječara, kao i uvek uz učešće velikog broja takmičara u svim disciplinama. Zbog manjka finansijskih sredstava na ovom takmičenju nastupilo je šest takmičara AK "ČAAK" i u Čačak se vratilo sa osvojenih maksimalnih šest medalja. Četiri zlatne i dve srebrne medalje na jednom od najjačih kros takmičenja u Srbiji dovoljno govore o kvalitetu ovih mladih nada AK "ČAAK".

Prva je startovala Đurđa Đokić (2008) u trci na 500 metara i u sjajnom finišu obezbedila prvu zlatnu medalju za svoj klub.

U trci dečaka rođenih 2009. godine na stazi dužine 600 metara, dvostruki uspeh za "ČAAK", prvo mesto osvojio je Andrej Cvetić, dok je drugo mesto pripalo njegovom klupskom drugu Vuku Grujiću.

U trci devojčica rođenih 2006. godine na stazi dužine 600 metara, u duelu sa tradicionalno jakim takmičarkama iz Novog Pazara, Iva Zelenović zauzela je odlično drugo mesto.

Ubedljiva pobeda Sanje Đoković u trci na 1000 metara za devojke rođene 2002. godine veoma raduje, jer će se uskoro održati prvenstvo Srbije u krosu, čime će biti zaokružena ovogodišnja kros sezona.

Kako je i očekivano, Ognjen Nikolić (2003) nije dozvolio nikakvo iznenađenje, lakom i ubedljivom pobedom u trci na 1200 metara stavio je tačku na današnji veliki uspeh "ČAAK"-a.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar