Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačani napadaju Žarkovo

post-title


„Budemo li jači od razmišljanja o loptama koje na prošloj utakmici nisu otišle među stative Metalca, savladaćemo prekaljene Žarkovčane“, kaže trener Borca.

Čete čačanskog Borca su u proteklom kolu bile odlične u Gornjem Milanovcu...Tako bar kaže stručna analiza njihove igre, od koje defakto odudara slavljenički rezultat Metalca pri rezultatu 2:1 koji je sve bodove ostavio na terenu kraj Despotovice. Dakle, tako je izgledalo Borčevo juče, a kakva će sudbina zadesiti Zebre danas u utakmici 10. kola PLS-a s ekipom Žarkova, ostaje nam da vidimo.

Kao prvo, šta očekivati od golobrade družine koju vodi Vladimir Stanisavljević?

„Psihološka generalka, odnosno popravljanje morala nakon rezultatski neuspešne, pa ipak fudbalski odlične, po mnogima najbolje partije našeg tima s Metalcem u poslednjih 10 godina, svakako je bila neminovnost u radu stručnog štaba protekle nedelje. Ideja je da nastavimo s istom energijom i protiv Žarkova, jer mi dobro znamo da novajlije u ligi raspolažu sa dovoljno šlifa, odnosno iskusnih igrača, nekadašnjih superligaša. Na to svakako da računamo, ali nemamo ni pravo ni nameru da zbog toga zaziremo“, kaže Stanisavljević.

Pitali smo šefa struke Borca, da li treba očekivati tvrd meč na terenu Gradskog stadiona kraj Morave?

„Šta će biti, odnosno kako će se igra razvijati u najvećoj meri zavisi od toga kako ćemo mi otvoriti susret. Nadam se da će se prokockane šanse za golove na minulom susretu rezultatski vratiti na ovom. Zato smatram da u startnih 11 treba da uđu Sekulić, Otašević, Tasić, Urošević, Janjušević, Šutić, Fićović, Kuveljić, Tripković i Kovačević, uz Mišića među stativama. Jednostavno dokazali su da su uigravanjem pomerili granicu, i da ono što su pokazali nije ujedno njihov krajnji limit“, rekao je uoči utakmice koja na terenu Gradskog stadiona kraj Morave počinje u 18 časova, Vladimir Stanisavljević.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar