Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SNS: Zašto podržavamo Miluna Todorovića

post-title


U našu redakciju stiglo je saopštenje Informativne službe GO SNS Čačak koje prenosimo u celosti:

Zato što je ceo radni vek proveo u privatnom sektoru i dokazao znanje i sposobnosti, dok Boško Obradović nije zaradio ni jedan dinar u svom životu van budžeta Srbije i Čačka.

- Zato što mu je SNS jedina stranka u političkoj karijeri, dok Boško Obradović više i ne zna sa kim je sve bio u koaliciji ili savezu u poslednje dve godine.

Zato što je Milun Todorović pobedio na lokalnim izborima pod svojim imenom, dok je Boško Obradović izgubio sve izbore na kojima je ikada nastupio, a bilo ih je mnogo.

Zato što je firma u kojoj je Todorović godinama bio direktor mnogo Čačana zaposlila, mnogo poreza državi platila, mnogo donacija dodelila, reprezentovala Čačak u najboljem svetlu svuda u Evropi, dok Obradović pljuje grad u kome živi svuda i na svakom mestu.

Zato što je Todorović Čačku uvek davao, dok je Obradović uvek samo uzimao.

Zato što je Todorović pomagao čačanske crkve i manastire, dok je Obradoviću crkva služila samo kao paravan za finansiranje partije iz dijaspore.

Zato što je u vreme dok je Todorović gradonačelnik, Čačak dobio modernu industrijsku zonu u kojoj se gradi prva velika fabrika posle 30 godina, a u vreme dok su Boškovi novi partneri razni Đilasi i Jeremići bili na vlasti, Čačak je dobio šipak.

Zato što je pomogao da Čačak dobije angio salu i renovirano porodilište, a sa istim žarom se bori da dobije i magnetnu rezonancu.

Zato što će Čačak krajem godine otvoriti najmoderniju gradsku biblioteku u regionu.

Zato što Čačak dobija inovacioni start ap centar za mlade preduzetnike i naučnike, da oni OSTANU, a ne da odu.

Zato što nam je od onoga šta je Todorović rekao, važnije ono što je uradio, a uradio je mnogo.

I sve dok se naši politički protivnici budu bavili lešinarskom propagandom, ličnim napadima, uvredama i diskvalifikacijama, uvek će posle izbora biti zarozani i ucveljeni.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar